UAstream.Net » Програми » HaoZip 4.0.1 Build 9380 + Rus
HaoZip 4.0.1 Build 9380 + Rus

HaoZip - даний архіватор буде цікавий усім, хто давно хотів легалізувати роботу з WinRAR або замінити його на що-небудь варте. Але от невдача, то інтерфейс незвичний, то не підтримується який-небудь формат стискання даних. Haozip в такому випадку підійде як не можна краще. По-перше, його інтерфейс повторює звичний WinRAR, по-друге, підтримує стиснення у формати 7z, ZIP, TAR і розпакування практично всіх популярних форматів стиснення.

Крім підтримки великої кількості форматів, HaoZip дозволяє створювати багатотомні, а також саморозпаковуються (SFX) архіви (тільки при використанні алгоритму 7z) і захищати їх паролем. Програма вміє відновлювати пошкоджені архіви і використовує технологію багатопоточності, яка дозволяє стискати і витягувати файли з високою швидкістю.

HaoZip має легкий у використанні інтерфейс і настроюються скіни, а також підтримує функцію перетягування і інтегрується в контекстне меню Windows. Крім того, він дозволяє переглядати стислі файли без потреби витягувати їх, завдяки вбудованій функції попереднього перегляду зображень.

HaoZip 4.0.1 Build 9380 + Rus


Зміни у версії 4.0.1 Build 9380
1 exclusive domestic support extract to the RAR5 format.
2 support for changes to the RAR5.0 zip package and deletes (need to download third party plugin).
3 the new design of the installation interface, more concise, more beautiful.
4 simplifying the installation upgrade logic operation to finish.
5 repair of special operations to extract the files with the same name under cover and not extracted correctly BUG.
6 good self-extracting module to solve some computer may appear soft problem of false positives was killed. 7, поправками special actions might appear, double-click a good interface could not be started under the BUG.

Рік випуску: 2013
ОС: Windows® 2000, XP, Vista, 7, 8
Інтерфейс: англійська/російська
Ліки: Не потрібно
Розмір: 10.62 Mb

Завантажити HaoZip 4.0.1 Build 9380 + Ukr

Скачати HaoZip 4.0.1 Build 9380 + Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.