UAstream.Net » Ігри » CatWoman (2013/Rus/Repack)
CatWoman (2013/Rus/Repack)

Catwoman - Екшен за мотивами однойменного киноблокбастера з Хеллі Беррі в головній ролі. Головна героїня гри і фільму - Жінка-кішка, персонаж, запозичений у DC Comics. У боротьбі зі своїми противниками вона граціозно стрибає по дахах, бігає по стінах, витончено ухиляється від куль і світить у темряві фосфоресціюючими очима. У рукопашних поєдинках їй допомагає хлист і фрагменти інтерактивного оточення.
У Catwoman буде 23 рівня, місце дії яких розгортається в 7 різних локаціях (ювелірний магазин, фабрика Hedare, особняк Hedare і так далі). Гравці зіткнуться з усіма ключовими персонажами з фільму, включаючи трьох основних босів: Armando - головний прихильник Hedare, Wesley - злісний бухгалтер корпорації, Laurel - красива глава імперії зла. Звісно, гра не обійдеться без різноманітних трюкових і акробатичних прийомів головної героїні - жінка-кішка може стрибати по дахах, забиратися на стіни, використовувати унікальні "котячі почуття" і ухилятися від ворожих куль. Ну і найголовніше - це її шкіряний батіг, яким можна (потрібно) лупити поганців.

Назва: CatWoman
Жанр: Action
Тип видання: Repack
Таблетка: не потрібно
Мова: Ukrainian
Розмір файлу: 1.11 Gb

Системні вимоги:
Pentium 1.4 Mhz
ОЗУ: 512 МБайт
Відеокарта: 128 МБайт
Клавіатура
Миша

Скачати CatWoman (2013/Rus/Repack)
Скачати CatWoman (2013/Rus/Repack) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.