UAstream.Net » Книги » Марк Алданов. Самогубство (Аудіокнига МР3)
Марк Алданов. Самогубство (Аудіокнига МР3)

Це твір - останнє з великих творів письменника, і написаний він незадовго до смерті. Про смерть, про її ймовірною близькості Марк Олександрович часто говорив і мабуть постійно про неї думав. Дещо з цих думок відбилося на загальному складі «Самогубства», в якому є риси, що нагадують заповіт.

Письменник був людиною надто стриманим, щоб зважитися на відкриту, пряму передачу людям того, що було сутністю його життєвого досвіду. Про заповіті я згадав лише в тому сенсі, що «Самогубство» підведені деякі підсумки і що в цьому романі письменник висловив судження, які представлялися йому важливіше інших. Висловив він, нехай і вкрай обережно, також надії, для себе незвичні, не зовсім вяжущиеся з духовним виглядом російського Анатоля Франса, а зрештою, значить, вольтерьянца, яким його прийнято вважати. Перед смертю в скептицизмі письменника з'явилися якісь тріщини, і саме ті сторінки роману, де це виявляється, - нещасний випадок з Ластівчиним і все подальше, суцільно до подвійного самогубства подружжя, - належить до кращого, що їм взагалі написано.

Багатьом в останні роки здавалося, що творчі сили письменника мало по малу вичерпуються. Після «Витоків» - чи самого значного його твори, майже все їм писавшееся збуджувало деяке розчарування, і навіть у вірних друзів, у найбільш затятих шанувальників його таланту, великий, химерно побудований роман «Живи, як хочеш» не викликав ні інтересу, ні тих відгуків, які автор ймовірно розраховував. Майстерність письменника формально залишалася незмінною. Але в задумах його відчувалися втома, неуважність, розгубленість, і самому майстерності його бракувало якогось «трохи», яка вдихнула б у нього життя.

Рік: 2013
Автор: Алданов Марк Олександрович
Назва: Самогубство
Виконавець: Некрасова Наталія; Сушков Володимир
Жанр: Історичний роман
Видавництво: Ніде не купиш
Якість: mp3, cbr, 96 kbps, 44 kHz, Mono
Тривалість: 22:54:03
Розмір: 891,53 mb

Завантажити Марк Алданов. Самогубство (Аудіокнига МР3)

Скачати Марк Алданов. Самогубство (Аудіокнига МР3) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.