UAstream.Net » Ігри » Повний Привід 3 (2013/Rus/RePack)
Повний Привід 3 (2013/Rus/RePack)

Подолання важкопрохідної місцевості на спеціально підготовлених позашляховиках - це випробування для наполегливих і сильних духом любителів екстриму. Сьогодні цей вид спорту завойовує все більшу популярність у багатьох країнах світу. Повний привід 3 - дає гравцям унікальну можливість взяти участь у різних міжнародних змаганнях, ніколи раніше не знаходили відображення в комп'ютерних іграх. Всі віртуальні змагання в точності відтворюють реальні: включають різні екстремальні дисципліни, проходять за прийнятими міжнародними федераціями автомобільного спорту правилами. Позашляховики в грі відтворені з урахуванням технічних особливостей реальних прототипів. Кожне авто становить певний клас, призначений для того чи іншого виду змагань, і повністю відповідає міжнародним вимогам. Підкорюючи траси різної складності, гравець зможе не тільки контролювати швидкість і напрямок руху автомобіля, але також при необхідності блокувати міжосьовий і межколесные диференціали, використовувати лебідку, знижену передачу, змінювати тиск в шинах - загалом, застосовувати спеціальні засоби для подолання бездоріжжя.

Особливості гри:
• Високий рівень графіки і реалістична фізична модель завдяки можливостям сучасного движка Unreal Engine 3: поведінка позашляховиків на різних трасах відтворено з урахуванням всіх факторів, включаючи тип підвіски автомобіля і опір руху зовнішнього середовища. У залежності від дій водія в тій чи іншій ситуації машина може загрузнути в бруді, забуксувати або піти в занесення.
• Нові спортивні, спеціально обладнані зарубіжні та вітчизняні позашляховики, в числі яких знаменитий УАЗ.
• Широкий спектр спеціальних позашляхових пристосувань: компресор для зміни тиску в шинах, лебідка, шноркель, знижена передача, кренометр та інші позашляхові аксесуари.
• Міжнародні змагання у різних дисциплінах, в числі яких Petronas Suvium Silverstone Challenge, що проходять в Таїланді, найбільший у Росії рейд «Ладога-трофі» та інші.
• Десятки найскладніших маршрутів, що буяють труднопрохідними перешкодами, такими як болота, бруд, водойми, круті підйоми, хиткі піски і кам'яні завали.

Інформація про Гру
Назва: Повний Привід 3 / Off-Road Drive
Жанри: Racing (Cars) / Simulator / 3D
Мова Інтерфейсу: Російський (текст і озвучення)
Тип видання: RePack
Таблетка: Не потрібно (оффлайн активація)
Формат файлу: .iso
Розмір файлу: 1.38 Gb

Системні вимоги:
• Операційна система: XP, Vista, 7
• Процесор: Pentium 4 - 2,0 ГГц / Core 2 Duo - 3,0 ГГц або Athlon 64 X2 - 4200+
• Оперативної пам'яті: 1000 Мб / 2000 Мб
• Вільного місця на жорсткому диску: 2512 Мб
• Відеокарта: (256 Мб)
• Файлова система: NTFS
• Важливо: перед установкою відключаємо Антивірус і Файрвол

Особливості RePacka:
- Вирізане тільки Лого розробників і Інтро
- Нічого не перекодировано
- Установка додаткового ПО (DirectX)
- Збережено шляху в реєстрі.
- 3 Режими активації (Автоматична, Напівавтоматична і Ручна)
- Запуск гри через меню Пуск або Робочий стіл.

Скачати Повний Привід 3 (2013/Rus/RePack)
Скачати Повний Привід 3 (2013/Rus/RePack) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.