UAstream.Net » Ігри » JU-ON: The Grudge (2013)
JU-ON: The Grudge (2013)

Ju-on: The Grudge - Haunted House Simulator (в Японії відома, як Sensation of Fear: Curse Grudge, а в Європі - Ju-On: The Grudge - A Страху Simulator) - комп'ютерна гра в жанрі survival horror. Гра заснована на японському фільмі жахів «Дзю-він» (американський аналог - «Прокляття»). В основу сюжету гри, як і однойменного фільму, покладена легенда про те, що, коли людина вмирає з почуттям глибокої злості і образи, народжується прокляття. Також сталося і тоді, коли звичайну домогосподарку Біснується Саєкі жорстоко вбили - народилося дуже сильне прокляття, яке вб'є всіх, хто зіткнеться з ним. Одного разу Еріка Ямада стикається з ним, намагаючись знайти собаку в покинутому будинку. Після цього прокляття лягає на всю сім'ю Ямади, в результаті чого всі члени сім'ї стають під загрозу смерті. Тепер кожному з них доведеться зіткнутися з прокляттям поодинці і в кінці кінців побороти його.

Особливості гри:
Гра заснована на серії фільмів Ju-on. Гра являє собою пригодницький трилер, в якому геймеру доведеться подорожувати по темних похмурих локацій. Розробники підкреслюють, що сам Такасі Сімідзу притягнутий до створення Ju-on: The Grudge в якості консультанта.
Гравці зможуть відвідати покинутий склад, лікарні, а також фабрику, де виготовляють манекенів. У грі можна буде використовувати ліхтарик, управління яким здійснюється за допомогою контролера Wii Remote.
Розробники підкреслюють, що в Ju-on: The Grudge можна буде грати за допомогою двох геймпадів. Другого геймеру дозволять періодично натискати на кнопки Wii Remote, активуючи спеціальні події, які ще більше налякають першого гравця

Системні вимоги:
Операційна система: Windows XP (SP3)/Vista/7
Процесор: Intel Core 2 Quad з тактовою частотою 2.6 ГГц/AMD Phenom II Х4 з тактовою частотою 3.2 ГГц
Оперативна пам'ять: 4 ГБ
Відеокарта: З 1 ГБ відеопам'яті NVIDIA GeForce GTX 285 і краще/ATI Radeon HD 5830 і краще
Звукова карта: Сумісна з DirectX 9.0с
DirectX: 10
Жорсткий диск: 5 GB
Додатково: Клавіатура і миша

Інформація про гру:
Жанр: Action (Survival horror) / 3D
Тип видання: Піратка від NightLection Team
Мова: Англійська
Таблетка: Не потрібно (Емулятор)
Розмір файлу: 3.84 GB

скачати JU-ON: The Grudge (2013)
Скачати JU-ON: The Grudge (2013) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.