UAstream.Net » Книги » Джон Бойтон Прістлі. Дженні Вільєрс (Аудіокнига)
Джон Бойтон Прістлі. Дженні Вільєрс (Аудіокнига)

Захоплюючі фантастичні утвори від популярного англійського романіста і драматурга Джона Прістлі, під загальною назвою «Дженні Вільєрс».

Дженні Вільєрс
Роман про театр. Постановник Чиверел зі старого театру бачить картини вікової давнини. Привиди показують йому сцени життя і смерть талановитої актриси Дженні Вільєрс з цього ж театру. В сучасності історія повторюється: на проби до режисера приходить така ж молода актриса. Чиверел не хоче повторення фіналу. Ця історія допомогла йому подолати творчу кризу.

Дядько Філ і телевізор
Отримавши страховку після передчасної смерті дядька Філа, Григсоны влаштували домашній рада у великій вітальні і вирішили на ці гроші купити телевізор, щоб якось відшкодувати сумний осад від багаторічного спілкування з уїдливим за життя дідуганом. Купивши телевізор, домочадці зібралися на сімейний перегляд. Після декількох телепередач дехто з них помітив неладне...

Назва: Дженні Вільєрс
Автор: Джон Бойтон Прістлі
Жанр: Фантастика, повість
Видавництво: Ніде не купиш
Рік випуску: 2013
Тип: аудіокнига
Читає: Сєрова Кіра
Мова: Російська
Час звучання: 05:30:27
Формат: MP3
Бітрейт аудіо: 80 кбіт/c
Розмір: 186.01 Мb

Скачати Джон Бойтон Прістлі. Дженні Вільєрс (Аудіокнига)

Скачати Джон Бойтон Прістлі. Дженні Вільєрс (Аудіокнига) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.