UAstream.Net » DVDRip / HDRip / BDRip » Рок-н-рольщик / RocknRolla (2008) BDRip | Ukr + Eng
Рок-н-рольщик / RocknRolla (2008) BDRip | Ukr + Eng

Назва: Рок-н-рольщик
Оригінальна назва: RocknRolla
Рік виходу: 2008
Жанр: бойовик, кримінал, екшн
Режисер: Гай Річі
У ролях: Джерард Батлер, Лудакріс, Нонсо Анозі, Джемма Артертон, Девід Барк-Джоунс, Джофф Белл, Джемі Кемпбелл Бауен, Ідріс Ельба, Тенді Ньютон, Джеремі Півен, Том Вілкінсон, Марк Стронг

Про фільм: Сучасна злочинність Лондона — це не наркотики. Нерухомість, афери і ризик — тепер це головні козирі, які можуть дозволити не тільки заробити, а й поставити під загрозу життя. Ось тільки не обов'язково підставляти саме своє.
Ви зустрінете членів «Дикої зграї» — Раз-Два, Мямля і Боба-Красеня, познайомитеся з кримінальним ватажком Ленні Коулом, його «правою рукою» Арчі, названим сином мафіозі, зіркою рок-н-ролу Джонні Фунтом, з російським мільярдером Юрієм Омовічем і його командою. Усі вони причетні до справи, ціна якої - їх життя і 14 мільйонів фунтів стерлінгів.
На героїв чекають божевільні пригоди, пограбування, афери, погоні та неймовірні відкриття. І все це - для того, щоб відповісти на кілька важливих запитань: хто вкрав у російської мафії 14 мільйонів фунтів стерлінгів? Хто забрав з кабінету «хрещеного батька» Лондона безцінну картину? Хто скидає в поліцію інформацію про лондонських злочинців? І головне - хто ж такий «справжній рок-н-рольник»? І від відповідей на них залежить життя всіх героїв цієї історії про ризиковані афери.

IMDb: 7.3/10 (65,962 голосів)

Випущено: Великобританія, США / Pictures, Dark Castle Entertainment, Toff Guy Films, Warner Bros.
Тривалість: 01:54:20
Переклад: український (багатоголосий, закадровий) | ICTV

Формат: AVI (XviD)
Якість: BDRip
Відео: 1954 kb/s, 720x304
Аудіо: Ukr/Eng: AC3 5.1, 384 kb/s
Розмір: 2.18 GB
Реліз: ГУРТОМ

Рок-н-рольщик / RocknRolla (2008) BDRip | Ukr + EngРок-н-рольщик / RocknRolla (2008) BDRip | Ukr + EngРок-н-рольщик / RocknRolla (2008) BDRip | Ukr + Eng
Скачати Рок-н-рольщик / RocknRolla (2008) BDRip | Ukr + Eng скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.