UAstream.Net » Програми » Chrome Hybrid v 29.0.1512 Portable Multi/RuS
Chrome Hybrid v 29.0.1512 Portable Multi/RuS

В даний час в інтернеті кожен день можна спостерігати як тисячами викладаються нові програми. А вже за оновленнями до них практично і не встежиш. До цього списку можна віднести і величезну кількість різних браузерів, розроблених і викладених у всесвітній павутині. Більшість з них дуже незручні і не відповідають основним вимогам. Вони або занадто прості, або не здатні працювати з певними видами операційної системи.

Hybrid Chrome запозичив собі безпеку Chromium, а його швидкість просто вражає. Запуск браузера можна виробляти з будь-якого носія інформації. При цьому браузер підтримує різні режими і може запускати до чотирьох різних процесів з одного виконуваного файлу. Також Hybrid Chrome не залишає ніяких записів у реєстрі, а зберігає ваші дані в зазначених папках. До особливостей даного браузера можна зарахувати і те, що він не змінює налаштування реєстру і не заважає роботі інших браузерів.





Chrome Hybrid v 29.0.1512 Portable Multi/RuS Chrome Hybrid v 29.0.1512 Portable Multi/RuS Chrome Hybrid v 29.0.1512 Portable Multi/RuS


Версія: v 29.0.1512
Оф. сайт: Google
Сайт збірки: Xetcom
Мова: Укр + 49 мов
Лікування: не потрібно
Платформа: Win All
Розмір: 44,04 MB

Завантажити Chrome Hybrid v 29.0.1512 Portable Multi/RuS

Скачати Chrome Hybrid v 29.0.1512 Portable Multi/RuS скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.