UAstream.Net » Відео уроки » Машина часу - Адвего Копірайтинг 2013, Відеоурок, UKR
Машина часу - Адвего Копірайтинг 2013, Відеоурок, UKR

Ми отримуємо гроші за коментарі, а ти досі пишеш їх безкоштовно? Конвертируй свої думки в гроші! Приєднуйся, нас вже 1 253 825 чоловік.

Курс: «Машина часу - Адвего Копірайтинг» допоможе навчитися заробляти 700$ на свої захоплення. Якщо хочете дізнатися, як вже сьогодні заробити від 15 до 30$, то Ви на правильному шляху!

Відеокурс для тих, хто мріє заробляти власним розумом і талантом, друкуючи на клавіатурі гроші. Попит на якісний контент в Рунеті дуже високий! Кожен день з'являються тисячі сайтів, автори яких вважають за краще найняти рератера або копірайтера для написання статей. Курс розділений на практичну і теоретичну частину, містить масу корисних матеріалів, бонусів, подарунків.

автор: в основі цього курсу лежить практика. Карта скарбів без команди, корабля і лопат не має цінності. Практика - це ключ, що відкриває двері в світ повний нових можливостей.

Машина часу - Адвего Копірайтинг 2013, Відеоурок, UKR Машина часу - Адвего Копірайтинг 2013, Відеоурок, UKR Машина часу - Адвего Копірайтинг 2013, Відеоурок, UKR


Відео кодек: MPEG4 Video (H264)
Аудіо кодек: AAC
Відео: MPEG4 Video (H264) 1280x720 10fps 67.5 Kbps
Аудіо: AAC 44100Hz stereo 93.6 Kbps
Тематика: Копірайтинг
Тип матеріалу: Мультимедійний диск
Тривалість: 10:47:00
Рік: 2013 р
Мова: Укр
Переклад: Не потрібен (RUS)
Розмір: 2,34 Gb

Скачати Машина часу - Адвего Копірайтинг 2013, Відеоурок, RUS

Скачати Машина часу - Адвего Копірайтинг 2013, Відеоурок, UKR скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.