UAstream.Net » Ігри » Worms Ultimate Mayhem (2013/Rus/Eng)
Worms Ultimate Mayhem (2013/Rus/Eng)

Worms: Ultimate Mayhem є HD перевиданням Worms 4: Mayhem зі значно поліпшеною графікою. Крім усього контенту, доступного в оригінальній грі, рімейк включає в себе додаткові однокористувацькі місії, нові головоломки і розширені можливості кастомізації.

Особливості гри
Гумор. Цинічні черв'яки гострять так само влучно! Хочеш позловтішатися, назвавши черв'яка ім'ям свого шефа, - запиши будь-яку фразу і твій боєць обов'язково вимовить її, підриваючи ненависного супротивника;
Багатокористувацький режим. Як і раніше - від двох до чотирьох гравців, які можуть битися один з одним на одному комп'ютері, так і по мережі. Розмаїття додадуть п'ять різних режимів мережних баталій.
Змагання. Політ на турборанце, снайперська стрільба та інші випробування - набирай окуляри і кинути виклик іншим гравцям, завантажуючи свої найкращі результати на ігровий сервер.
Широкі можливості налаштування. Ти можеш задати кожному окремому бійцеві ім'я, вибрати головний убір, колір і форму очей і навіть голос серед більш ніж 150 різних варіантів.
Тривимірне руйнування. Зруйнуйте кожну дрібну деталь поля бою в запалі бою, насолоджуючись поліпшеною графікою і розліталися уламками.
Допомога у стрільбі. Побажання гравців були почуті: тепер в грі є вибір - використовувати повністю автоматичний приціл або отримати пораду в напрямок і силу пострілу. А можна по-старому - лупити навмання!
Розумна камера. Вона слідує за бійцем, який раптово йде з поля зору, і в самий відповідний момент переключається з одного виду на інший.
Додаткові смаколики. У грі тобі відкриються нові трофеї, які можна завоювати, а також весь зміст ігор Worms 3D і Worms 4 : Mayhem!

Жанр: Strategy (Turn-based) / 3D
Тип видання:Ліцензія
Мова: Російська, Англійська, Французька, Німецька, Італійська, Китайська, Іспанська.
Таблетка: Присутній
Автор: SKIDROW
Розмір файлу: 1.08 ГБ

Системні вимоги:
¦ Операційна система: - Windows 7 / Vista / XP
¦ Процесор: - 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 (або вище) або AMD64X2 (або вище)
¦ Оперативна пам'ять: - 2GB
¦ Відеокарта: - 512 MB NVIDIA GeForce 8400 / ATI Radeon HD 4650 or higher
¦ Місце на жорсткому диску: - At least 1.8 GB of Space

Установка
- Змонтувати образ.
- Встановити.
- Скопіювати кряк в папку з грою.
- Грати.

Скачати Worms Ultimate Mayhem (2013/Rus/Eng)
Скачати Worms Ultimate Mayhem (2013/Rus/Eng) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.