UAstream.Net » Різне » Discovery. Як ми винайшли світ (1 сезон: 1-5 серії з 5) / Discovery. How We Invented the World (2012) HDTVRip
Discovery. Як ми винайшли світ (1 сезон: 1-5 серії з 5) / Discovery. How We Invented the World (2012) HDTVRip

Інформація про Фільм:
Оригінальна назва: Discovery. How We Invented the World
Рік випуску: 2012
Жанр: Документальний, науково-пізнавальний, винаходи, історія
Випущено: США, Discovery Channel
Режисер: Кріс Хук

Про фільм:
Що спільного між пташиної кліткою і хмарочосом? Яке відношення яловичі туші мають до революції в автомобілебудуванні? Чому людині треба було дістатися до Місяця, щоб на Землі стало простіше пересуватися з одного міста в інше?

Найпростіша ідея може стати основою геніального винаходу - саме про таких революційних винаходи піде мова в грандіозному проекті Discovery Channel "Як ми винайшли світ". У різних країнах програму буде представляти людина, якого глядачі добре знають і люблять в Україні ведучим проекту стане Антон Комолов. Він розповість історії про те, без чого неможливо уявити сучасну цивілізацію - хмарочосах, мобільних телефонах, літаках, автомобілях і вогнепальну зброю. Ви дізнаєтеся про прориви, здійснених вченими, винахідниками, підприємцями різних епох, і зустрінетеся з нашими сучасниками, які продовжують цю технологічну революцію в реальному часі. Учасниками безпрецедентного проекту стали люди, що змінили світ: Базз Олдрін, астронавт, який побував на місяці; Дональд Трамп, всесвітньо відомий будівельний магнат; Карлос Слім, найбагатша людина планети; Норман Фостер, архітектор, що створив десятки епохальних споруд; Енді Грін, найшвидший водій світу, а також багато інших винахідники, дизайнери, підприємці, вчені, письменники, політики, спортсмени. Вони надихалися буденними і непомітними для інших речами в пошуку нових технологій, рішень, рекордів, і цей приклад згодом надихав інших. Завдяки комп'ютерним технологіям глядачі побачать зсередини складні пристрої, а сучасна графіка і дизайн створять повний ефект присутності. У програмі також активно використовуються зйомки з супутника, зображення, отримані на високошвидкісні та надчутливі камери - інноваційні рішення допомагають довести до досконалості історії про те, як люди винайшли навколишній їх світ.

01. Мобільні телефони / Mobile Phones
Мобільний телефон - без нього як без рук. А ось що б його вигадати, потрібні: найкрасивіші жінки світу, брат Франкенштейна, самий знаменитий айсберг і прогулянка по 6 авеню в Нью-Йорку.

02. Хмарочоси / Skyscrapers
Хмарочос - символ впливу та багатства. Але як не дивно, для того що б винайти хмарочос, потрібні: птах у клітці, місто охоплене пожежею, випадковий питання студента і проста коня з возом.

03. Літаки / Aircrafts (Planes)
Літак - воплотившаяся мрія людства. Але джерелом натхнення для його винахідників зрештою послужили не птахи, а велосипеди. А так же: пару заморожених очей, політ на місяць і назад і два нервових зриву.

04. Автомобілі / Automobiles (Cars)
Вже давно автомобіль дає людині свободу переміщення. Але не всі пам'ятають, що до його винаходу причетні ветеринар з Шотландії, відчайдушна дружина, подорож на бойню і багато іншого...

05. Зброя. Люди, які його винайшли / Weapons. The people who invented it
Вогнепальну зброю - 600 років практики: зарядити, прицілиться, вистрілити. А що потрібно для його винаходу: приборкання пороху, безстрашний інноватор, сибірські простори і крок на перекір силі гравітації.

Про файл:
Якість: HDTVRip
Відео: XviD, 1500 Кбіт/с, 720x400
Аудіо: MP3, 2 ch, 192 Кбіт/с
Розмір: 2.59 ГБ
Тривалість: 5 х ~ 00:45:00
Переклад: Дубльований

Скачати Discovery. Як ми винайшли світ (1 сезон: 1-5 серії з 5) / Discovery. How We Invented the World (2012) HDTVRip:

Скачати Discovery. Як ми винайшли світ (1 сезон: 1-5 серії з 5) / Discovery. How We Invented the World (2012) HDTVRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.