UAstream.Net » Ігри » Tom clancy's Splinter Cell: Blacklist v.1.01 (2013/Rus/Eng/Repack by RG Механіки)
Tom clancy's Splinter Cell: Blacklist v.1.01 (2013/Rus/Eng/Repack by RG Механіки)

В якості командира заново сформованого елітного підрозділу «Четвертий ешелон», підлеглого безпосередньо президенту США, Сему належить знищити терористів і зупинити їх смертоносні плани. У вашому розпорядженні виявиться значний арсенал сучасних засобів знищення, включаючи керований дрон, з допомогою якого Сем зможе проводити розвідку, відволікати ворогів і відзначати віддалені цілі. Вся інформація про майбутні завдання надходить на борт літака «Паладин», де базується ваша команда. Реагуйте на події, що відбуваються в світі події в реальному часі і знищіть ворогів, поки не стало надто пізно!

Особливості гри:
• Безмежна війна з терором: для виконання завдання ви отримаєте новітню зброю і спорядження, а також повну свободу дій. Неважливо, де розгорнуться події, будь то найбільші мегаполіси США або віддалені куточки земної кулі. Завдання одне - знайти і знищити!
• Вбивство в русі: завдяки здатності зловити в приціл і безжально убити відразу декількох ворогів одним плавним рухом Сем завжди буде на крок попереду противника. Пересувайтеся по пересіченій місцевості, карабкайтесь по стінах і долайте перешкоди, щоб завдати смертельний удар в надзвичайно видовищному кінематографічному стилі.
• Досконалі технології: список унікальних пристроїв включає особливу обладнання, в тому числі полюбилися шанувальникам шокер і вигнутий, що вселяє жах ніж «Керамбит» для ближнього бою.
• Нова команда: Отримавши завдання президента, Сем приступив до створення нового загону «Ешелон». Анна Грімсдоттір працює з технікою, оперативник ЦРУ Ісаак Бріггс відповідає за вогневу підтримку, завершує список хакер Чарлі Коул. Володіючи безмежними ресурсами, включаючи власний літак «Паладин», загін «Четвертий ешелон» готовий приступити до непростої, але важливої роботи.
• Повний доступ до інформації: Інтерфейс стратегічних операцій на борту «Паладин» відстежує події, що відбуваються по всьому світу, в режимі реального часу, так що Сем і його команда зможуть дізнатися про події відразу після того, як вони відбулися. Це дозволить отримати доступ до деталей операції ще на підльоті до мети. За виконання завдань ви отримаєте гроші, на які можна придбати покращене зброю і спорядження.

Особливості Ріпаку:
Версія гри - 1.01
Нічого не вирізане/перекодировано
Можливість вибору поєднання тексту і озвучення

Системні вимоги:
• Операційна система: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8
• Процесор: Intel Core 2 DUO 2,4 ГГц / AMD Athlon X2 2,7 ГГц або краще
• Оперативної пам'яті: 2 Гб
• Відеокарта: ATI Radeon HD 3870 / NVIDIA 8800 GT, сумісна з DirectX9 і вище
• Звукова карта: сумісне з DirectX® 9.0с
• Вільного місця на жорсткому диску: 20 Гб

Інформація про гру:
Назва: Tom clancy's Splinter Cell: Blacklist v1.01
Оригінальна назва: Tom clancy's Splinter Cell: Blacklist v1.01
Дата виходу - 20 серпня 2013 р.
Жанр: Action / 3D / 3rd Person / Stealth
Версія: 1.01
Тип видання: RePack
Мова: Російська, англійська
Таблетка : Вшита "RELOADED"
Розмір: 11,8 GB

Tom clancy's Splinter Cell: Blacklist v.1.01 (2013/Rus/Eng/Repack by RG Механіки) Tom clancy's Splinter Cell: Blacklist v.1.01 (2013/Rus/Eng/Repack by RG Механіки) Tom clancy's Splinter Cell: Blacklist v.1.01 (2013/Rus/Eng/Repack by RG Механіки)

Скачати Tom clancy's Splinter Cell: Blacklist v.1.01 (2013/Rus/Eng/Repack by RG Механіки)

Скачати Tom clancy's Splinter Cell: Blacklist v.1.01 (2013/Rus/Eng/Repack by RG Механіки) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.