UAstream.Net » Новинки технологій » ViewBook VB730 - недорогий семидюймовий планшет

ViewBook VB730 - недорогий семидюймовий планшет

Якщо вам потрібен доступний Android-планшет переважно для читання, слід придивитися до новачка ViewSonic ViewBook VB730. Цей пристрій вже є в магазині Amazon за вельми привабливою ціною в 230 доларів.

Погодьтеся, зовсім непогано для брендованого 7-дюймового планшета, що працює на процесорі гігагерцовий ARM Cortex-A8 з 512 МБ оперативної пам'яті та диском на 8 ГБ. ViewBook VB730 обладнаний модулями Bluetooth 2.1 + EDR і Wi-Fi, а також слотами міні-HDMI, міні-USB і microSD.

 

Екран пристрою, до слова, реагує не тільки на дотик пальців, але також підтримує стилус, виконаний за технологією Viewsonic Rite Touch. Виробники запевняють, що завдяки комплектному стилуса, планшет дуже добре пристосований для малювання і рукотворних нотаток.

ViewBook VB730 поставляється з непоганим набором ПО, що включає Amazon Appstore, Amazon Kindle e-reader, MP3 Store, Shopping, Audible, Mediafly, TuneIn Radio та ін.

Однак без істотних недоліків не обійшлося: в ViewBook VB730 ви знайдете не Android 3.2, як очікувалося, а не саму молоду версію Android 2.2 Froyo. Втім, якщо планшет добереться до наших країв, навряд чи це стане стримуючим чинником.
А поки що пристрій доступно тільки для жителів США.

 

Скачати ViewBook VB730 - недорогий семидюймовий планшет скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.