UAstream.Net » Програми » RapidTyping Tutor 5 5.0.2.2 Beta
RapidTyping Tutor 5 5.0.2.2 Beta

RapidTyping Tutor - професійна програма-тренажер допоможе легко навчитися швидко і без помилок друкувати на клавіатурі.

Клавіатурний тренажер RapidTyping Tutor-дозволить вам і вашій родині освоїти сліпий десятипальцевий метод друку всього за кілька уроків.

Зручний у використанні тренажер успішно навчить вас і ваших дітей друкувати швидко і без помилок у легкій ігровій формі. За допомогою RapidTyping Typing Tutor ви зможете навчитися ефективно використовувати клавіатуру в будь-якій розкладці - російської або англійської, і підвищити швидкість друку кирилицею і латиницею.

Rapid Typing Tutor:
Пропонує вільний підхід до навчання, дозволяючи вам як використовувати існуючі навчальні плани, так і створювати свої плани і вправи. При необхідності виправити характерну помилку або навчитися використовувати певні клавіші можна створити своє власне вправа для відпрацювання необхідних навичок.
Цікаво використовувати дорослим і дітям. Відпрацьовування швидкісного набору подається у формі легкої гри з гарним фоном і інтерактивними персонажами. Вправи відбуваються в підводному світі, мешканці якого з задоволенням коментують ваші успіхи.
Дозволяє відстежувати прогрес будь-якого учня у вигляді графіків і таблиць, надаючи доступ до розширеної статистики, часто доступною тільки в дорогих спеціалізованих клавіатурних тренажерах.
Можна навчитися швидко друкувати російською, англійскою, фразцузском, немецеом, іспанською та португальською мовами. Тренажер підтримує розкладки QWERTY, QWERTZ, AZERTY, ABNT2 і клавіатуру Дворака.

Інформація про програму:
Рік випуску: 2013
Системні вимоги: Windows XP/Vista/7/8 (32-bit & 64-bit)
Офіційний сайт: rapidtyping.com
Мова інтерфейсу: MulTi/Російська
Лікування: не потрібно
Розмір: 8,91 Мб

Скачати RapidTyping Tutor 5 5.0.2.2 Beta:

Скачати RapidTyping Tutor 5 5.0.2.2 Beta скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.