UAstream.Net » Журнали » Улюблені страви № 1 2022
Улюблені страви № 1 2022

Назва: Любимые блюда/Улюблені страви
Номер: № 1-СВ, 2022
Вид-во: ПП "Арт-Комплекс"
Стор.: 50
Формат: PDF
Розмір: 52,7 Мб
Мова: українська

Журнал "Улюблені страви" - це перевірені рецепти від досвідчених хазяєчек, корисні поради на всі випадки життя, рекомендації дієтологів щодо правильного харчування.
Тема спецвипуску "Новорічне та різдвяне меню": смачні ідеї до Нового року та Різдва!
У н о м е р і:
Святкові салати * 7 апетитних закусок до шампанського * Мандарини - ароматний символ зимових свят * А що на гаряче? (рибний жульєн, індичка зі спеціями, відбивні з фруктами, запечена форель) * Кулінарний хендмейд: як оздобити торт * Святкові десерти * Що приготувати на Святвечір (голубці з кус-кусом та грибами, грибна юшка з капустою, заливне з риби, кутя, пампушки) * Святкові страви до Різдва (рулет зі свинини з травами та часником, млинцевий торт, апельсиновий сирник з родзинками, фарширована щука, яловичина, тушкована у пиві) *
Номер для хазяєчек, які хочуть смачно нагодувати своїх близьких людей у ці сімейні свята, а накриваючи святкову вечерю не забути про деталі, які посилять атмосферу тепла та затишку у вашому будинку.
Зберіть унікальну колекцію святкових рецептів! Смачного!!
Улюблені страви № 1 2022 Улюблені страви № 1 2022 Улюблені страви № 1 2022 Улюблені страви № 1 2022 Улюблені страви № 1 2022 Улюблені страви № 1 2022 Улюблені страви № 1 2022

d o w n l o a d:
Скачати Улюблені страви № 1 2022 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.