UAstream.Net » Дизайн » Kolor Autopano Giga v 3.0.8 Final Multi/RuS
Kolor Autopano Giga v 3.0.8 Final Multi/RuS

Autopano Giga - програма, що дозволяє об'єднувати декілька фотознімків з частковим перекриттям у великий панорамний знімок. На відміну від багатьох популярних програм, що застосовуються для склеювання панорам, тут склейка відбувається в повністю автоматичному режимі з використанням власних алгоритмів SIFT і RANSAC, що виробляють склейку набагато швидше і точніше, повна поддержкка HDR (High Dynamic Range). Робота з програмою дуже проста - достатньо лише вказати папку, яка містить одну або декілька серій знімків для об'єднання, і програма сама знайде і об'єднає ці знімки в панорами. При цьому, можливості практично необмежені - можна створювати панорами з полем зору 360°-180°, що містять необмежену кількість окремих фотографій, при цьому розмір панорами обмежений лише розмірами вашого вінчестера. Області застосування програми обширні: кінематографія , архітектура, продаж нерухомості, картографія , астрономія і т. д.



Kolor Autopano Giga v 3.0.8 Final Multi/RuS Kolor Autopano Giga v 3.0.8 Final Multi/RuS Kolor Autopano Giga v 3.0.8 Final Multi/RuS
Kolor Autopano Giga v 3.0.8 Final Multi/RuS Kolor Autopano Giga v 3.0.8 Final Multi/RuS


Категорія: Редактори графіки
Версія: v 3.0.8 Final
Мова: Укр / Мульти
Платформа: x86/x64
Розробник: kolor.com
Ліки: Патч, кейген
Платформа: Win ХР / Vista / 7 / 8
Розмір: 91, 5 Mb

Скачати Kolor Autopano Giga v 3.0.8 Final Multi/Ukr

Скачати Kolor Autopano Giga v 3.0.8 Final Multi/RuS скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.