UAstream.Net » Ігри » Світ Битв v.1.2.23 (2013/Rus/Eng)
Світ Битв v.1.2.23 (2013/Rus/Eng)

World of Battles - це безкоштовний багатокористувацький онлайновий варгейм в реальному часі, в якому вам пропонується випробувати свої здібності предводителя армії в епічних битвах з іншими гравцями (player vs player) - до 8 армій на одному полі, до 16 загонів у кожній армії! Крім управління військами, ви можете спілкуватися з іншими гравцями, знаходити битви, в яких будете брати участь, або створювати їх самостійно!

Особливості гри:
1. Раса Зверолюдей. Тепер ви зможете використовувати загони Зверолюдей на полі битви. Вони стали доступні в якості найманої сили, і ви зможете відкрити їх після досягнення необхідного рівня.
2. Нова система розвитку Генерала армії. Це нова особливість має дещо змінити цілі гри, тим самим роблячи її ще більш захоплюючою. Підвищуйте рівень свого Генерала, щоб відкрити безліч цікавих речей (таких як спорядження і юніти).
3. Поліпшені пост ефекти і звуки. Атмосфера і візуальне відображення поля битви зроблені на найвищому рівні - ви практично не зможете відрізнити ігровий ландшафт від реального.
4. Новий мережевий движок Клієнт-Сервер. Новий мережевий движок дозволяє організовувати битви, в яких можуть брати участь до 8 гравців одночасно - без будь-якої втрати в швидкості або продуктивності. Якщо у когось з гравців спостерігаються затримки, тепер це не буде створювати затримки у битві в цілому.
5. Нова система покупок. Більшість речей тепер можна придбати за золото.
6. Нова система винагород. Перед вами відкриються нові можливості заробляння золота, гемов і досвіду. Тепер ви можете зробити свою армію ще багатшими, виконуючи відкриваються завдання і випробування.

Системні вимоги:
* Операційна система: Windows XP SP3 / Vista / 7
* Процесор: Intel Pentium 4 3 Ghz, AMD Athlon 3000+
* Оперативна пам'ять: 1 Gb
* Відеокарта: NVIDIA GeForce 6600 або ATI Radeon X700
* Місця диску: 4 Gb

Інструкція установки:
1. Зареєструватися на сайті гри --> World of Battles
2. Запустити файл WorldOfBattles_1.2.23.exe
3. Гра встановиться на ваш комп'ютер
4. Увійти в гру використовуючи логін і пароль вказаний вами при реєстрації в грі

Назва: Мир Битви / World of Battles
Жанр: Strategy (Real-time) / 3D / Online-only
Версія: 1.2.23
Мова інтерфейсу: Російська / Англійська
Тип видання: Ліцензія
Таблетка: Не потрібно
Розмір файлу: 1.72 Gb

Скачати Світ Битв v.1.2.23 (2013/Rus/Eng)
Скачати Світ Битв v.1.2.23 (2013/Rus/Eng) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.