UAstream.Net » Ігри » DOOM 3: Ultimate Edition HD (2013/Rus)
DOOM 3: Ultimate Edition HD (2013/Rus)

Сучасна наука багато на що здатна - навіть відчинити браму й кине нас у незвідане. Залишається лише припускати - що буде з нами по той бік. Але тільки він один знає на це питання відповідь. Тільки він здатний зупинити Зло. Він і є межа між Землею і Пеклом. Doom 3 - це справжній витвір мистецтва в жанрі жахів. Такого ви ще не бачили! Захоплюючий сюжет, холодить кров дія, ігрова графіка, що підняла планку якості на абсолютно новий рівень і революційні технології - все це Doom 3. Гра, яка не залишить вас байдужим. Doom 3 - це одна з найстрашніших і атмосферних комп'ютерних ігор за всю історію людства.

Doom 3: Resurrection of Evil - додаток до легендарного 3D-shooter'у Doom 3, дія якого розгортається через 2 роки після непоясненої катастрофи, що сталася на Марсі. Співробітники UAC повертаються на станцію, розташовану на Марсі, щоб дослідити загадковий маяк, який був виявлений на місці першого зіткнення з доктором Бетругером і його пекельними поплічниками. Під час вивчення руїн експедитори знаходять артефакт неймовірної сили. До нещастя, цей артефакт належить мешканцям пекла, і Бетругер не зупиниться ні перед чим, щоб повернути могутній предмет назад в Пекло.

Doom 3: Classic Doom One містить повний епізод Knee Deep In The Dead, який можна пройти одному або використовувати в якості рівнів для багатокористувацької гри. Мод перетворює вийшов в минулому році Doom 3 в самий справжній перший Doom. Нас знову чекають знайомі декорації, монстри і зброю. Проте тепер все це використовує незвичайні можливості Doom 3 Engine, видаючи чудову картину. Крім цього епізоду, в мод включені оновлені карти (Е1М6, E1M7 і Е1М8), поліпшені моделі нова музика і звуки, а також виправлені численні помилки коду і балансу, присутніх в попередніх серіях.

Doom3: Deimos Panic - Кілька років тому корпорація UAC розгорнула повномасштабні біологічні дослідження в пошуках структури геному надлюдини. Оскільки деякі експерименти в сфері генних аномалій носили не зовсім легальний характер, правління корпорації прийняло рішення перебазувати ці лабораторії на Марс. Але і тут часті інспекції з боку уряду і громадських організацій не дозволяли вченим вступити в офіційну стадію експерименту. Для того, щоб завершити дослідження частина наукових лабораторій були розміщені на супутниках Марса - Фобос і Деймосе. З одного з цих супутників було випущено Зло, яке охопило Марс... необхідно в що б те не стало докопатися до істини і знищити Колиска Демонів. Капітан Деніел Чи Стівенсон отримує завдання очистити супутник Марса Дэймос, який був одним з центрів вивчення плазмового впливу на структуру ДНК людини. І хоча наявність будь-якої активності на спорожнілій базі разведботами виявлено не було, капітан відчуває наближення Зло...

Doom 3: Event Horizon - Історія починається з того, що головний герої прокидається на космічному кораблі «Event Horizon», пасажиром якого він був. На кораблі панує розруха, вся команда мертва. Надалі герой повинен з'ясувати причини настільки несподіваних подій... Вас чекають абсолютно нові рівні і карти, маса битв і несподіванок.

Doom 3: Hell Island - Ти повернувся з Землі, але відпочивати тобі колись - U. А. С. відправляє тебе на якийсь острів. І там ти дещо виявляєш...

Doom 3: In Hell - Мод переносить нас прямо в пекло, де нам доведеться зіткнутися лицем до лиця з исчадиями пекла. Ні ліхтарика, ні PDA тут не передбачено. За атмосферності "In Hell" самі розробники порівнюють з Ultimate Final Doom і Doom на Playstation. Всього додаток містить 19 карт для одиночної гри, а також 4 мультиплеєрні карти.

Doom 3: Nightmare - 12 годин тому з експериментальної зони під кодовим номером 9 була зроблена несанкціонована телепортація у район Лівійської пустелі в центрі Африки. Ваша задача - з'ясувати поточну ситуацію в цій локації. У разі виявлення пара нормальної активності необхідно знищити всі форми активності. За даними вчених, дана локація являє собою різно рівневу клоаку в чотиривимірному просторі, яка має наземну точку входу Брами. Ваше завдання відшукати Врата і проникнути всередину клоаки. Далі діяти по ситуації. Даний аддон - історія про подорож через 9 Кіл Пекла. Замість коридорів марсіанської бази гравець переноситься в підземний світ демонів, що живе за своїми власними законами. Тут дуже похмуро і смертельно небезпечно, і не завжди легкий шлях веде до виходу. До самої останньої хвилини гри залишається невирішеним питання, де межа між сном і дійсністю, міражем і реальністю...

Doom 3: Orbital Collapse - У новій грі головний герой прилітає з розвідувальною місією на орбітальну станцію «Фобос», де відразу ж з'ясовує, що екіпаж став жертвою тих же експериментів, які в свій час практично зруйнували марсіанську станцію. Перше завдання-дістатися до капітанського містка і доповісти про ситуацію на Землю, для отримання подальших інструкцій. Після аналізу інформації командування наказує капітанові Стівенсоном активувати систему самознищення станції і повернутися до шлюзового відсіку, де його буде чекати човник...

Doom 3: Phobos Anomaly - Phobos Anomaly є логічним продовженням сюжету оригінальної гри і аддона DOOM 3: Deimos Panic... Кілька років тому корпорація UAC розгорнула повномасштабні біологічні дослідження в пошуках структури геному надлюдини. Оскільки деякі експерименти в сфері генних аномалій носили не зовсім легальний характер, правління корпорації прийняло рішення перебазувати ці лабораторії на Марс. Але і тут часті інспекції з боку уряду і громадських організацій не дозволяли вченим вступити в офіційну стадію експерименту. Для того, щоб завершити дослідження, частина лабораторій були розміщені на супутниках Марса - Фобос і Деймосе. З одного з цих супутників було випущено зло, що охопило Марс... Необхідно в що б те ні стало докопатися до істини і знищити Колиска Демонів.

Особливості гри:
• Новий 3D-action від компанії id Software, гра, що стала легендою ще до свого народження.
• Неперевершена якість графіки, найвищий рівень деталізації і об'ємний звук (5.1) гарантують вам повне занурення в атмосферу жаху і кошмару.
• Грандіозний бій з посланцями Пекла, а також багатокористувацькі можливості - різні варіанти режиму deathmatch і командний бій.
• Оволодій демонічними здібностями і використовуй їх проти ворога.
• Випробуй оновлений арсенал зброї, у тому числі - двуствольный дробовик.

Назва: DOOM 3 - Ultimate Edition HD
Жанри: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Мова Інтерфейсу: Російський (текст і озвучення)
Рік випуску: 2004 - 2013
Тип видання: RePack
Таблетка: не потрібно
Формат файлу: .iso
Розмір файлу: 2.89 Gb

Системні вимоги:
• Система: windows 2000/xp
• Процесор: 1,5 ГГц
• Пам'ять: 512 MB
• Відео-карта: відеоприскорювач з 128 Мб ОЗУ
• Аудіо-карта: сумісна з DirectX 9.0с, 16 біт
• Жорсткий диск: 2 Gб вільного місця

Особливості RePacka:
• Нічого не вирізане \ не пережато
• Гра пропатчена до v1.3.1304
• Інтегрований HD Textures Pack (встановлюється опціонально)
• Итегрированы наступні моди (активуються при запуску гри):
- SikkMod v1.2 for DOOM 3 (розширені графічні налаштування)
- SikkMod v1.1 for DOOM 3 RoE (розширені графічні налаштування)
- Realistic Weapon MOD v1.0 (більш реалістичне зброю)
• Итегрированы російські версії наступних аддонов (доступ через опцію "Модулі" Головному Меню):
- DOOM III: Resurrection of Evil
- DOOM III: Classic Doom One
- DOOM III: Deimos Panic
- DOOM III: Event Horizon
- DOOM III: Hell Island
- DOOM III: In Hell
- DOOM III: Nightmare
- DOOM III: Orbital Collapse
- DOOM III: Phobos Anomaly

Скачати DOOM 3: Ultimate Edition HD (2013/Rus)
Скачати DOOM 3: Ultimate Edition HD (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.