UAstream.Net » Програми » Focus Photoeditor 6.5.7.0
Focus Photoeditor 6.5.7.0

Focus Photoeditor - програма для обробки та редагування цифрових фотографій: створення графіки для ваших веб-сайтів, дому та офісу. Ви зможете отримувати фотографії з жорсткого диска, іншого застосування, а також за допомогою сканера або фотокамери і починати їх негайну обробку в даному редакторе.В програмі є функції для автоматичного перетворення фотографій за один клік, завдяки чому ви зможете поліпшити ваші фотографії за лічені секунди. Focus Photoeditor є непоганим вибором для новачка і для професійного фотографа, оскільки в ньому поєднуються безліч якісних функцій легень у використанні та налаштування.
Також ви зможете самостійно відредагувати зовнішній вигляд зображень за допомогою вбудованих в програму інструментів. Focus Photoeditor є непоганим вибором для новачка і для професійного фотографа, оскільки в ньому поєднуються безліч якісних функцій легень у використанні та налаштування.

Focus Photoeditor is a powerful, easy-to-use image editor, that can be used to improve and correct all kind of digital photos and to produce graphics for the web, the home and the office. You can acquire digital pictures from file from other applications, or with the help of a scanner or a digital camera and start to work with them immediately. Try the different automatic improvement functions and correct your photos in a matter of seconds. With its many image regulation abilities, that improve the pictures appearance, without loosing any quality, Focus can be used as a strong and professional tool by both beginner and advanced photographers.

Основні можливості:
- Швидка робота і миттєвий запуск програми
- Мале споживання оперативної пам'яті
- Підтримка більше 100 RAW форматів цифрових камер
- Набір якісних фільтрів для автоматичної корекції фотографій
- Використання високо-якісних алгоритмів коригування фотографій
- Дуже легкий у використанні обробник фотографій в пакетному режимі
- Множинні скасування і повтор дій
- Безліч опцій для збереження і експорту файлів
- Дуже комфортний для перегляду браузер графічних файлів
- Безліч додаткових можливостей, таких як створення Веб-альбомів і т.д.

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліки: keymaker-Lz0
Розмір: 37,6 Мб

Download/Скачати Focus Photoeditor 6.5.7.0

Скачати Focus Photoeditor 6.5.7.0 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.