UAstream.Net » Ігри » DuckTales: Remastered (2013/Rus/RePack by R.G. Revenants)
DuckTales: Remastered (2013/Rus/RePack by R.G. Revenants)

DuckTales: Remastered - це барвистий, намальований вручну ремейк однієї із самих милих серцю 8-бітних ігор всіх часів. Повертайтеся в золоту еру відеоігор, але з таким рівнем деталізації, який задовольнить рівною мірою як найбільш затятих шанувальників диснеївських мультиків, так і фанатів ретро-ігор від Capcom. Намальовані вручну анімовані персонажі, озвучені впізнаваними голосами акторів Disney, детально опрацьовані фони рівнів за мотивами класичного телевізійного мультфільму роблять Скруджа Макдака і його сімейку ще жвавіше, ніж коли-небудь. Геймплей зберіг автентичність свого 8-бітного попередника: він все так само простий і увлекателен, з невеликими змінами для поліпшення ігрового процесу і графіки. Пориньте у справжній світ пригод DuckTales разом зі Скруджем Макдаком і його трьома племінниками: Біллі, Віллі і Діллі відправляються в подорож по екзотичних місцях у пошуках п'яти легендарних скарбів.

Особливості гри:
Пориньте у справжній світ пригод DuckTales разом зі Скруджем Макдаком і його трьома племінниками: Біллі, Віллі і Діллі відправляються в подорож по екзотичних місцях у пошуках п'яти легендарних скарбів.

Особливості RePacka:
Нічого не вирізане / не перекодировано
Вбудований Update 1
Середня тривалість установки ~1 хвилина
RePacked by R.G. Revenants

Інформація про гру
Назва: DuckTales: Remastered
Рік виходу: 2013
Жанр: Arcade (Platform) / 3D
Мова інтерфейсу: Російська
Ліки: Вшита (RELOADED)
Розмір: 539 Mb

Системні вимоги
v Операційна система: Windows® XP (SP3) / Vista (SP2) / 7 (SP1)
v Процесор: Intel™ Pentium 4 2.4 ghz with Hyper Threading
v Оперативна пам'ять: 1 Gb
v Відеокарта: NVIDIA® Geforce 9600GT, AMD® Radeon™ HD 3870 or higher (it must be able to manage Pixel Shader 3.0) with at least 512MB display of memory.
v Звукова карта: DirectX compatible
v Вільне місце на жорсткому диску: 1 Gb

Скачати DuckTales: Remastered (2013/Rus/RePack by R.G. Revenants)
Скачати DuckTales: Remastered (2013/Rus/RePack by R.G. Revenants) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.