UAstream.Net » Ігри » 3D Hunting (2013/Eng)
3D Hunting (2013/Eng)

Один з кращих 3D симуляторів полювання на даний момент. Загальна площа ігрових локацій у грі 3D Hunting 2010 більше 25 квадратних миль, що відрізняються різноманітним ландшафтом, навколишньою природою з відмінною 3D графікою. Географічне розташування локацій простягається по всьому світу, від Північноамериканських прерій і густих лісів Європи, до жарких і безлюдних пустель Африки. Змінюються погодні умови, плюс можливість самому налаштувати хмарність та опади у грі, зміна часу доби, денна та нічна полювання з приладами нічного бачення.
26 видів тварин, від простого оленя і кабана та до екзотичних слонів і тигрів, що відрізняються реалістичними звичками та вподобаннями. Великий вибір стрілецької зброї в грі, 16 різних луків, арбалетів, пістолів, дробовиків, карабінів, рушниць і гвинтівок з оптичним прицілом. Стріли, патрони різного калібру, прилади нічного бачення, навігатори, біноклі, різні прикормки і манка для тварин.
Чотири режими гри: Навчання - включає в себе пристрілювання з різних видів мисливської зброї. Кар'єра - де ви будете починаючи з самих азів полювання створювати свого героя, поступово осягаючи тонкощі і хитрощі мисливської справи. Швидка полювання - де ви потрапляєте на випадковим чином обрану локацію і відразу приступаєте до полювання з певним набором спорядження. Виклики - режим де вам належить пройти 72 мисливські місії з різними рівнями труднощі і набором спорядження.

Назва: 3D Hunting
Жанр: Sport (Hunt/Fish) / 3D
Мова інтерфейсу: Англійська
Тип видання: Ліцензія
Мова: Англійська
Таблетка: Не потрібно
Розмір: 574.73 MB

Рекомендовані системні вимоги:
Windows XP(SP2)/Vista/Windows 7x64
Pentium 4 3.0 GHz or 100% compatible
1024 MB RAM
550 MB HDD free space
256 MB DirectX/Direct3D and T&L compatible video accelerator card with pixel shader 3.0 and vertex shader 3.0
DirectX 9.0c (October 2006 or later) for Windows XP
DirectX compatible sound card
Mouse and Keyboard

Завантажити 3D Hunting (2013/Eng)
Скачати 3D Hunting (2013/Eng) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.