UAstream.Net » Ігри » Zeno Clash 2 (2013/Rus/Eng/RePack від Audioslave)
Zeno Clash 2 (2013/Rus/Eng/RePack від Audioslave)

Zeno Clash 2 продовжує пригода Гата, який бореться проти нових і старих конфліктів. У сиквелі представлений відкритий геймплей з великою можливістю дослідження навколишнього світу й елементи РПГ. Також вас чекає розширена система рукопашного бою, яка зробить битви ще більш жорстокими і захоплюючими.

Особливості гри:
- Однією з найкращих особливостей Zeno Clash було те, що ця гра була лінійною, не дозволяючи досліджувати навколишній світ. Якщо гравець бачив неподалік від свого шляху величезну фортецю, він не міг вирушити туди і розібратися, що в ній відбувається. Розробники тоді пояснювали, що їх невеликої компанії було просто не потягнути створення відкритого світу. Тепер всі обмеження будуть зняті, і геймери зможуть отримати задоволення від дослідження самих віддалених куточків.

- Значні зміни зазнала фізика бою. Якщо раніше герой монотонно лупив кулаками по противникам, то тепер Гэт отримав можливість для прицілювання, а його вороги навчилися ухилятися і ставити блоки. Якщо супротивник прикриває ліву сторону особи, старейтесь цілитися по правій. Можна вдарити з повною силою, можна зачепити по дотичній, а якщо не пощастить, можна потрапити кулаком в повітря. Час від часу героя чекатимуть противники-боси (це теж стане новим для гри), і для знищення їх доведеться витратити чимало сил.

- Ще при створенні своєї попередньої гри Rock of Ages розробники ACE Team прийняли рішення відмовитися від програмного движка Source на користь Unreal Engine. На думку програмістів, це рішення допомогло зняти безліч обмежень, які накладалися особливостями Souce. Крім того, гра повинна стати значно більш красивою візуально - адже при створенні вони надихалися творчістю великого голландського художника Ієроніма Босха і, зокрема, його триптихом «Сад земних насолод». Також в грі розробники сховали посилання і алюзії на шедеври сюрреалізму, які знайдуть уважні і знайомі з мистецтвом геймери.

Особливості RePack'a:
нічого не вирізане
нічого не перекодировано
проведена декомпресія файлів
версія гри 1.0
автор "Audioslave"

Інформація про гру
Назва: Zeno Clash 2
Рік випуску: 30 квітня 2013
Жанр: Action, 3D, 1st Person
Мова: англійська / російська
Тип видання: RePack
Таблетка: Вшита (Reloaded)
Розмір: 1,05 Gb

Системні вимоги
Операційна система: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Процесор: Intel® Pentium® 4 з тактовою частотою 3 ГГц
Оперативна пам'ять: 1 GB RAM
Відеокарта: ATI 9600, NVidia 6600 або краще
Вільне місце на жорсткому диску: 4 Gb

Скачати Zeno Clash 2 (2013/Rus/Eng/RePack від Audioslave)
Скачати Zeno Clash 2 (2013/Rus/Eng/RePack від Audioslave) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.