UAstream.Net » Програми » Hotspot Shield 3.13 Ml/Rus
Hotspot Shield 3.13 Ml/Rus

Hotspot Shield - програма забезпечує конфіденційність і безпеку комп'ютера при підключенні до Wi-Fi точок доступу , включаючи автоматичне шифрування всього вхідного і вихідного трафіку. Софт забезпечує приватну віртуальну мережу (VPN) між ноутбуком і бездротовою точкою доступу.

Цей непроникний тунель захищає вашу електронну пошту, повідомлення і дані, що пересилаються через мережу, від доступу до них шпигунів і хакерів. В результаті ви залишаєтеся анонімним і захищаєте вашу таємність.

Сервіс безкоштовний і відкритий для користувачів з будь-яких країн, які запустила на своєму комп'ютері клієнтське ПЗ. При цьому встановлюється з'єднання з одним з безлічі серверів компанії, розкиданих по всьому світу, які присвоюють користувачеві тимчасовий IP-адресу, що дозволяє використовувати Hotspot Shield як повноцінний засіб забезпечення анонімності в Інтернеті та подолання інтернет-цензури. Зокрема його використовують для обходу Великого Китайського Файрвола і отримання доступу до сайтів, доступним тільки з певних країн.
Програма отримала високі оцінки від The Wall Street Journal, CNN і PC Magazine.

Встановити Hotspot Shield просто, однак, при установці він запропонує встановити стороннє програмне забезпечення - панель для веб-браузера. Також рекомендується прочитати ліцензійну угоду, в якій зазначено, що програма надається в обмін на надану користувачем можливість впровадження сторонньої реклами на відкриті веб-сторінки, таким чином, змінюючи їх зміст. Плюсом Hotspot Shield можна вважати низькі вимоги до системних ресурсів комп'ютера, утиліта не завантажує комп'ютер, її можна спокійно запустити навіть на старих машинах.

Протягом довгого часу Hotspot Shield працював без графічного інтерфейсу (GUI) , що було вкрай незручно для користувачів. Тепер же використання GUI дозволяє користувачам швидко підключити і відключити захист, зробити необхідні налаштування, які дозволяють встановити рівень захисту мережі - користувач може задати оповіщення-попередження про підключення до мережі, невідомої мережі. Потужний алгоритм шифрування Hotspot Shield захищає від стеження, дозволяючи убезпечити веб-з'єднання на вищому рівні.

Особливості програми:
- безпечний серфінг інтернету з HTTP шифруванням;
- приховування IP-адреси;
- доступ до вмісту веб-сторінок без стеження;
- захист від шпигунства при підключенні через Wi-Fi точки в готелях, аеропортах і інших громадських місцях;
- захист даних і особистої інформації в Інтернеті.
- Безкоштовність і доступність;
- Малий розмір програми і простота установки;
- Можливість використання з iPhone без установки на нього клієнтського ПЗ;[8]
- Інтерфейс на декількох мовах;
- Необмежений трафік;
- Регулярні оновлення програми;
- Автоматичний вибір оптимального сервера для підключення;

Hotspot Shield 3.13 Ml/Rus


Рік: 2013
ОС: Windows 7, Vista, XP
Мова: Multi/Російська
Ліки: не потрібно
Розмір: 7.08 Mb

Скачати Hotspot Shield 3.13 Ml/Rus

Скачати Hotspot Shield 3.13 Ml/Rus скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.