UAstream.Net » Журнали » Жінка № 12 2020
Жінка № 12 2020

b]Назва:[/b] Жінка
[b]Номер/рік:[/b] № 12 (грудень), 2020
[b]Видавець:[/b] редакція, ДВ "Преса України"
[b]К-ть стор:[/b] 52
[b]Формат:[/b] pdf
[b]Розмір:[/b] 62,28 Мб
[b]Мова:[/b] українська

Події. Мрії. Почуття.
"Жінка" - глянцевий журнал про українських жінок, культуру та традиції. Щомісяця - неймовірні історії жінок, про їх роботу, сім'ю, хобі ... Також "Жінка" пише про моду, стиль, домашній побут. Журнал - це подарунок, який щомісячно буде приходити до вас в дім та дарувати приємне читання мамам, бабусям, сестрам чи подругам!!
Серед розділів: «Зірка»: Оксана Линів; «Актуально»; «Постаті»: Сабіна Шпільрейн; «Витоки»; «Очевидне-неймовірне»: фантастичні істоти і де їх шукати;
"Стиль і затишок" (краса, викрійка - сукня, рукоділля - орнамент для вишивки: різдвяний вінок), «Побутові поради» (камін), «Маєте право», «Здоров’я», «Психологія», «Наші діти» (як виховати стійкість), «Дача» (мінігрядки на кухні), «Сад на підвіконні» (цикламен), «Зоосвіт», «Туристичні маршрути»; «Смачного!» (яйця "Бенедикт", фритата, крампети, сирковий десерт з інжиром, лимонний курд та ін.), а також - новела, астропрогноз, дозвілля.
Журнал "Жінка" - глянцевый журнал о женщинах, культуре, традициях. Каждый месяц - невероятные истории украинских женщин, об их работе, семье, увлечениях ... Также "Женщина" пишет о моде, стиле, домашнем быте.
Жінка № 12 2020 Жінка № 12 2020 Жінка № 12 2020 Жінка № 12 2020 Жінка № 12 2020 Жінка № 12 2020
[b]d o w n l o a d:[/b]
Скачати Жінка № 12 2020 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.