UAstream.Net » Ігри » The Incredible Adventures of Van Helsing v.1.1.05 (2013/Rus/RePack by =Чувак=)
The Incredible Adventures of Van Helsing v.1.1.05 (2013/Rus/RePack by =Чувак=)

Як вам таке? Всіма відомий професор Ван Хельсинг об'єднується з графом Дракулою і його армією нежиті, щоб відвоювати місто Борговия від божевільних мутантів-знищувачів, яких наслав один божевільний учений. Такий сюжет нас чекає в RPG від компанії Neocore Games, вихід якого запланований на першу половину 2013 року.

Особливості гри:
The Incredible Adventures of Van Helsing.
Як ви здогадалися, гумористична гра, яка не має ніякого відношення до канонічного образу суворого мисливця на монстрів. «Світ нашої гри частково базується на класичному романі Брема Стокера. Тут ви, звичайно, побачите похмурий готичне місто 19 століття з темними вулицями й страшними будівлями. Але в теж час ми будемо висміювати готичні і нуарные кліше. А головний герой у нас взагалі типовий брехун і хвалько»

Ігрова механіка в грі буде дуже серйозна.
Розробники обіцяють зробити якісну видовищну екшен-RPG в кращих традиціях Diablo, де ви знайдете практично все, за що любите жанр. Юний Ван Хельсинг буде досліджувати місто і місцевість за його межами, виконувати квести, розмовляти з мешканцями, битися з численними ворогами, перестрибувати через міський портал до найближчого торговцю і - куди вже без цього? - збирати з трупів рідкісні предмети на зразок Рукавичок мудрості або Кинджалів кривавої січі. При цьому вміст скринь, набір ворогів і випадають з них предметів, як і в Diablo, визначається випадковим чином.

Битви будуть виконані в класичному стилі.
е. Екіпіруємо героя мечем крутіше, люто клікаєм по ворогу і грамотно використовуємо ті навички, які здобуває герой по мірі розвитку. Тут обійдеться без сюрпризів. Хіба що у деяких здібностей є цікаві особливості, які підкреслюють іронію розробників. У самих битвах Ван Хельсингу буде не до жартів: багато породження божевільної наукової думки невразливі, наприклад, до вогню або до фізичних пошкоджень. Герою доведеться ламати голову, як здолати їх.

Щоб вижити.
Персонаж варить зілля, сам себе обшиває і, природно, всіляко покращує свої бойові характеристики. За словами нашої співрозмовниці, молодшого Ван Хельсинг можна буде розвивати за трьома напрямками: як воїна, мага або стрілка, який, ясна річ, не луки та стріли, а рушниці і мушкети. При цьому якихось класових обмежень не планується: ви зумієте легко поєднувати навички кожної з трьох гілок.

Особливості Ріпаку:
Видалені всі Мови крім Російської та Англійської / Нічого не Перекодировано.
Ушитий Русифікатор тексту (Промт).
Версія Гри - v 1.1.05.
Установка ~ 15 хв
RePack by =Чувак=.

Інформація про гру
Назва: The Incredible Adventures of Van Helsing
Рік виходу: 2013
Жанр: RPG (Rogue/Action) / 3D / Isometric / Online-only / Massively multiplayer
Мова інтерфейсу: Російська (Промт)
Ліки: Вшита "RELOADED
Розмір: 4,58 Gb

Системні вимоги:
Операційна система: Windows® XP (SP3), Windows® Vista (Service Pack 1), Windows® 7, Windows® 8
Процесор: Intel Core 2 Duo 2,4 ГГц / AMD Athlon X2 2,8 ГГц
Оперативна пам'ять: 2 Гб
Місце на жорсткому диску: 18 Гб
Звуковий пристрій: сумісне з DirectX 9.0c
Відеокарта: з 512 Мб відеопам'яті (NVIDIA GeForce 8800 GT / ATI Radeon HD 3850)

Скачати The Incredible Adventures of Van Helsing v.1.1.05 (2013/Rus/RePack by =Чувак=)
Скачати The Incredible Adventures of Van Helsing v.1.1.05 (2013/Rus/RePack by =Чувак=) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.