UAstream.Net » Програми » RockXP 4.0 ML/Rus Portable
RockXP 4.0 ML/Rus Portable

RockXP - програма для тих, хто часто забуває свої паролі, серійні номери програмного забезпечення. Утиліта допоможе відновити серійний номер для Windows, переглянути пароль від інтернет-з'єднання або системний пароль. Загалом, врятує забудькуватих користувачів від неминучої катастрофи.

Утиліта уміє робити заміну серійного номера ОС Windows XP, зберігати дані про активацію. Також вона дружить і з іншими програмами від Microsoft, адже вона може відображати та їх серійні номери теж. Утиліта також відображає параметри інтернет-з'єднання, включаючи логін і пароль для підключення. Якщо ви забули системний пароль, і не пам'ятаєте, як увійти в свій обліковий запис, дана утиліта також врятує вас.

За допомогою даної програми можна домогтися легального доступу до серверів Microsoft, містить важливі оновлення системи і т.д. Утиліта вміє генерувати паролі довжиною до 200 символів, що може допомогти в поліпшенні рівня безпеки акаунтів.

Якщо ви вирішили завантажити RockXP, майте на увазі, що багато антивірусні програми можуть позначити утиліту як шкідливу, оскільки вона взаємодіє з системою безпеки комп'ютера. Це зовсім не означає, що програма може завдати шкоди системі. Така її специфіка.

RockXP 4.0 ML/Rus Portable


Рік: 2013
ОС: Windows All
Інтерфейс: Multi/Російська
Ліки: не потрібно
Розмір архіву: 1 Mb

Скачати RockXP 4.0 ML/Rus Portable

Скачати RockXP 4.0 ML/Rus Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.