UAstream.Net » Програми » ElcomSoft Distributed Password Recovery 2.99.463
ElcomSoft Distributed Password Recovery 2.99.463

Distributed Password Recovery - високопродуктивне рішення для відновлення паролів до різних типів файлів (список підтримуваних форматів). Програма побудована за принципом "клієнт-сервер" і дозволяє задіяти для перебору паролів всі наявні комп'ютери.

Можливості
50-кратне прискорення перебору при використанні апаратного прискорення. Порівняльні графіки
Підтримка відеокарт на основі NVIDIA CUDA і AMD Radeon, а також апаратних акселлераторов Tableau TACC1441
Лінійне масштабування і лінійний ріст продуктивності при використанні до 10,000 робочих станцій
Можливість використання до 64 процесорів/ядер (CPU) і до 32 графічних чіпів (GPU) на один обчислювальний вузол
Підтримка великої кількості форматів файлів (повний список підтримуваних форматів)
З'єднання з сервером може бути встановлено як по локальній мережі, так і через Інтернет
Перебір паролів і атаки по словнику
Управління сервером з будь-якої робочої станції з використанням консолі
Модульний інтерфейс для підтримки додаткових форматів файлів
Розподіл навантаження за допомогою розкладу
Мінімальний обмін даними по мережі зводить втрати від масштабування до нуля
Мережева безпека забезпечується шифруванням даних, що передаються між клієнтами і сервером
Гнучкий контроль черги завдань, зручне управління процесами
Збереження всіх знайдених паролів, створення внутрішніх/окремих словників (кеш паролів)
Віддалене адміністрування, віддалене інсталяція та деінсталяція клієнтської частини на робочі станції
Можливий запуск клієнтських і серверних додатків у вигляді системних сервісів
Прозора звітність: зберігається інформація про використання процесора і ресурсів комп'ютера, реєструються користувачі продукту та їх завдання
Компанія Elcomsoft має сертифікати Microsoft Gold Certified Partner, Intel Software Partner, NVIDIA Developer Support

Апаратне прискорення розшифровки
ElcomSoft стала новатором в області прискорення процесів відновлення втрачених паролів в операційних системах, продуктах сімейства Microsoft Office, файли Adobe PDF, Intuit Quicken, OpenOffice і в багатьох інших програмах. Останнє досягнення наших розробників - можливість збільшувати швидкість перебору паролів без необхідності придбання дорогого апаратного забезпечення.

Elcomsoft Distributed Password Recovery використовує новий спосіб (подана заявка на патент) прискорення процесу перебору паролів у разі, коли в системі є одна або декілька відеокарт на чіпах від NVIDIA або AMD. В даний момент підтримуються всі карти серії NVIDIA GeForce: 8, 9, 100, 200, 400, а також AMD Radeon 4800 та 5000. Технологія прискорення перекладає частину складних обчислень на швидкі і масштабовані процесори, присутні в графічних прискорювачах останнього покоління. Швидкість розшифровки паролів при використанні графічних процесорів виростає до 50 разів у порівнянні з традиційним способом, коли задіяний тільки центральний процесор. Крім того, Distributed Password Recovery підтримує апаратні прискорювачі Tableau TACC1441, які є стандартом "де факто" в індустрії відновлення паролів.

У Elcomsoft Distributed Password Recovery використовуються унікальні розробки Elcomsoft в області оптимізації програмного коду. Це істотно прискорює процес перебору паролів. Використання графічних співпроцесорів дозволяє делегувати основне обчислювальне навантаження на продуктивні потужності відеокарт, дозволяючи досягти продуктивності, раніше доступною лише на суперкомп'ютерах.

Технологія прискорення перебору паролів з використанням графічних прискорювачів не має аналогів. Компанія ElcomSoft подала патентну заявку на захист цієї технології.

Підключивши одну або декілька бюджетних відеокарт NVIDIA або AMD, можна створити систему з відмінним співвідношенням продуктивність/ціна", недоступним ні на якому іншому апаратному забезпеченні.

Високопродуктивні обчислювальні рішення NVIDIA® Tesla™
«Элкомсофт» пропонує карти розширення та обчислювальні системи NVIDIA Tesla, призначені для установки в стандартну стійку 19", спільно з рішенням Elcomsoft Distributed Password Recovery, призначеним для аудиту та відновлення паролів дозволяє об'єднувати до 10,000 комп'ютерів в єдину обчислювальну систему.

Детальну інформацію про варіантах комплектації, терміни поставки та вартості продукції Ви можете отримати, звернувшись у московський офіс компанії по телефону +7 (495) 974-11-62, або відправивши електронний лист за адресою tesla-hpc собака elcomsoft крапка com.

Робота в комп'ютерних мережах
Лінійне масштабування
Elcomsoft Distributed Password Recovery може одночасно працювати на 10,000 робочих станцій, об'єднаних в локальну мережу або пов'язаних через Інтернет. Накладні витрати незначні, тому тисяча робочих станцій розшифрує документ рівно в тисячу разів швидше, ніж єдиний комп'ютер.

Робота в локальних мережах і Інтернет
Elcomsoft Distributed Password Recovery працює як в локальних (LAN), так і в глобальних (Інтернет) мережах. Мережевий трафік, створюваний програмою, мінімальний, а всі передані дані надійно шифруються.

Керуюча консоль
Зручна консоль дозволяє керувати процесом перебору з будь-якої робочої станції.

Професійні сертифікати
Компанія ElcomSoft володіє сертифікатами Microsoft Gold Certified Partner, Intel Software Partner і NVIDIA Developer Support.

Сумісність
Elcomsoft Distributed Password Recovery підтримує велику кількість різних додатків і форматів файлів, роблячи можливим відновлення паролів для документів Microsoft Office і OpenDocument, файлів Adobe PDF, PGP-дисків і архівів, сертифікатів Personal Information Exchange, MD5 і користувача Oracle, облікових записів UNIX і Windows.

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: serial-iOTA
Розмір: 42 Мб

Download/Скачати ElcomSoft Distributed Password Recovery 2.99.463

Скачати ElcomSoft Distributed Password Recovery 2.99.463 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.