UAstream.Net » Ігри » Dead Block (2013/Eng)
Dead Block (2013/Eng)

Їх об'єднала ідея захисту від навали повсталих мерців. Всі герої з діаметрально протилежними характерами: Джек Фостер - будівельник, Фоксі Джонс - інспектор дорожнього руху і Майк Бекон - постійно голодний бойскаут. Ховаючись від зомбі в покинутих будівлях, вони зводять барикади і влаштовують пастки, а в крайніх випадках беруться за зброю і боротися з зомбі. Спробуйте відобразити вторгнення зомбі в поодинці або бийтеся з друзями спільно в режимі розділеного екрану. Dead Block - аркада з виглядом від третьої особи, з унікальною сумішшю екшену, гумору, стратегії і... зомбі. Гравців чекає десять однокористувацьких і вісім кооперативних багатокористувацьких рівнів, протягом яких їм доведеться захищатися від натовпів мертвяків. Битися з ворогами доведеться не тільки за допомогою зброї, але і використовуючи різні пастки.

Особливості гри:
- Гумористичний геймплей, змішуючий ліквідацію зомбі і тактичну захист;
- Можливість ліквідації зомбі з допомогою незвичайних і розважальних способів: встановлення унікальних пасток, використання хитрих тактик, застосування розумних бомб і зброї ближнього бою.
- Тактичний захисний геймплей: захист від зомбі за допомогою будови блокад, збору ресурсів і перемикань між усіма 3-ма персонажами.

Жанр: Action / 3D / 3rd Person
Тип видання: Піратка
Мова інтерфейсу: Англійський, Німецький, Французький, Італійський, Іспанський
Таблетка: Присутній (THETA)
Розмір: 470 Mb

Системні вимоги:
• Windows XP/Vista/7
• DirectX 9c
• 1.7 GHz
• 1 GB RAM

Скачати Dead Block (2013/Eng)
Скачати Dead Block (2013/Eng) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.