UAstream.Net » Ігри » Counter-Strike: Condition Zero. deleted Episodes (2013/Rus)
Counter-Strike: Condition Zero. deleted Episodes (2013/Rus)

Найкращі з 2-х десятків місії були поміщені в розділ "віддалені сценарії" (Deleted Scenes). Не забувається історія з хакером, який викрав альфа-версію Half-Life? Цей же умілець примудрився прихопити і альфа-версію Condition Zero, яка, завдяки піратам, розійшлася у великих кількостях під штампом "full-version". Народ так награвся в той сперте у Valve Condition Zero, що багато хто навіть тепер відмовляються вірити, що тоді вийшла фінальна версія Counter-Strike! Зараз чітко видно - Valve не тягнула час, коли розповідала, що краще б переробити те, що приготувала Ritual. Deleted Scenes - насправді слабке створіння, негідна називатися Counter-Strike. І якщо оцінювати віддалені сценарії як окрему гру, то сумнівно, що вона дотягла до медалі. А ось як "безкоштовного" додатки до основного режиму - зовсім інша справа. Valve правильно розсудила, запхнувши у фінальну версію Condition Zero напрацювання Ritual, - і розробнику не так прикро, і геймеру буде чим зайнятися день-інший.

Вороги будуть з'являтися завжди - така вже вдача у могутнього і могутнього скрипта, на якому побудована кампанія Deleted Scenes. Процес винищення цих ботів нічим не цікавий, з цієї причини в проходженні не у всіх випадках буде згадуватися про ворогів. За винятком рядових аптечок, валяються на підлозі і відновлюють з 25 (а пізніше і по 50) одиниць здоров'я, ще є аптечки на стінах. Щоб скористатися ними, підійдіть впритул і натисніть [E]. Окремі аптечки розділені на 2 частини, кожна з яких додає по 50 здоров'я. Застосування бомб може знадобитися лише в проходженні. Якщо цього не вимагає завдання, то мета вибуху бомб - відкриття якогось входу шляхом знесення стіни або дверей. У місцях для установки блимає червоний маркер. Як правило бомб з самого початку ні, з цієї причини спершу їх необхідно відшукати.
Процес установки бомб полягає в натисканні клавіші [5] та лівої кнопки миші. Зараз у вас в руках виникне дистанційний пульт. За натисканні на ту ж ліву кнопку миші бомба вибухне. Логічно, що зробити це краще в затишному місці.

Особливості гри:
У Deleted Scenes чимало всяких вимучених штучок: газова пальник, рація, оптико-волоконна камера та інше. Про те, що необхідно юзати подібні пристрої, вам повідомить миготливий значок в лівій стороні дисплея.
Зборка зроблена All-КОНТРА і вшитий русифікатор в інсталяційний пакет. Можуть з'явитися труднощі на ВП Вінда 7: британський текст або незрозумілі ієрогліфи. Для виправлення можливо поставити українізатор окремо (він є в роздачі) та/або запускати в режимі сумісності Вінда XP sp2.

Назва: Counter-Strike: стан нуля удаленые епізоди
Жанр: Action/FPS
Мова: Rus
Все включено
Формат файлу: EXE
Розмір: 799,92 mb

Системні вимоги:
процесор з тактовою частотою 800 МГЦ або вище
128 Мегабайт оперативної пам'яті
відео 32 Мб+
клавіатура, миша

Скачати Counter-Strike: Condition Zero. deleted Episodes (2013/Rus)
Скачати Counter-Strike: Condition Zero. deleted Episodes (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.