UAstream.Net » Програми » Soft4Boost Any Uninstaller 4.7.1.197
Soft4Boost Any Uninstaller 4.7.1.197

Швидка деінсталяція зайвих додатків на Вашому комп'ютері. Де стандартний деінсталятор ніяк не впорається, це додаток безслідно деинсталлирует задані програми.

Спочатку дєїнсталлятор збере абсолютно всю інформацію про інстальованих програмах, а також створить їх перелік. Будь-яку програму з цього переліку є можливість знищити або, коли це підтримує інсталятор, відремонтувати або змінити. При знищенні обраної програми відшукається і буде видалено з диска так реєстру абсолютно все те, що залишиться після роботи штатного дєїнсталлятора. Застосовуючи дієві методи пошуку та аналізу, проводиться видалення пошкоджених додатків навіть коли їх немає дєїнсталлятора. Інтерфейс програми жахливо простий, зовнішній вигляд легко поміняти завдяки використанню одинадцяти скінів, абсолютно всі дії здійснюються за кілька кліків мишки.


Інформація про програму:
Назва: Soft4Boost Any Uninstaller 4.7.1.197
Рік випуску: 2013
Платформа: Windows 2003 / XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Багатомовний+Російська
Ліцензія: Freeware
Офіційний сайт: soft4boost.com
Розмір: 14,18 Мб


Скачати Soft4Boost Any Uninstaller 4.7.1.197

dfiles.ru
turbobit.net
letitbit.net
vip-file.com
uploaded.net
shareflare.net
Скачати Soft4Boost Any Uninstaller 4.7.1.197 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.