UAstream.Net » Windows » SV-MicroPE 2k10 Plus Pack CD / USB / HDD v 4.1 Unofficial build Ukr/EnG
SV-MicroPE 2k10 Plus Pack CD / USB / HDD v 4.1 Unofficial build Ukr/EnG

Завантажувальний диск базується на загрузчиках BOOTMGR (ос Windows 8), Isolinux/Syslinux v.4.06 і Grub4Dos v.0.4.5c. Мініатюрний Windows-PE від SV2004, сильно модифікований в порівнянні з оригіналом. Особливості - WIM-зборка, заснована на ядрі BS-Explorer, завантажується і працює дуже швидко. Мінімальні вимоги - 128Мб ОЗУ. Присутня підтримка SCSI/SATA/RAID. Мережа/інтернет і мультимедіа відсутні - це виключно "ремонтна" зборка з мінімальним часом завантаження. Якщо потрібна мережа та мультимедіа, рекомендую "багатоваріантне завантаження 2k10".

Основне призначення: підготовка до встановлення ОС (з можливістю установки Win 2000/XP/2003/Vista/7 - утиліти WinNTSetup), створення/розгортання образів системи, відновлення/копіювання даних, реанімація цільової ОС, очищення ОС від вірусів (троянів) і порнобаннеров (блокерів), тестування основних компонентів РС і багато іншого. Загалом, диск сисадміна з мінімально можливим часом завантаження (від 30 сек. з HDD до хвилини - CD/DVD-ROM). У збірці є два повноцінних антивірусного сканера - Kaspersky Virus Removal Tool і Dr.Web CureIt без антивірусних баз, але вони можуть оновлюватися, якщо є мережа (наприклад, під звичайною ОС) і вміють підхоплювати свої бази з архіву в корені будь-якого диска! Так зроблено для того, щоб збірку можна було тримати на звичайному наборі (не записуючи його за новою кожен раз після оновлення баз), а бази - на будь-якому перезаписуваному носії (HDD, флешка). Якщо збірка використовується на флешці, то звичайна флешка 1Гб цілком поміщає і збірку, і бази (тоді їх можна тримати як в корені флешки, так і в папці самих сканерів). При оновленні сканерів пропонуються самі ходові варіанти розміщення архіву з базами, потрібно лише вибрати підходящий. Самі сканери (на відміну від звичайних версій антивірусів) можуть використовуватися як під складанням, так і в звичайній вінді, навіть при наявності аналогічного продукту.




SV-MicroPE 2k10 Plus Pack CD / USB / HDD v 4.1 Unofficial build Ukr/EnG SV-MicroPE 2k10 Plus Pack CD / USB / HDD v 4.1 Unofficial build Ukr/EnG

SV-MicroPE 2k10 Plus Pack CD / USB / HDD v 4.1 Unofficial build Ukr/EnG SV-MicroPE 2k10 Plus Pack CD / USB / HDD v 4.1 Unofficial build Ukr/EnG



Системні вимоги ПК:
ПК з 128Mb RAM і вище, CD/DVD привід або USB інтерфейс

Рік: 2013 р
Версія: v 4.1 Unofficial build
Розробник: Conty9 / Viktor_Kisel
Розмір: 32bit/64bit x86|x64
Мова: RuS
Таблетка: Не потрібна (інсталятор вже пролікований)
Розмір: 702,8 MB

Скачати SV-MicroPE 2k10 Plus Pack CD/USB/HDD v 4.1 Unofficial build Ukr/EnG


Скачати SV-MicroPE 2k10 Plus Pack CD / USB / HDD v 4.1 Unofficial build Ukr/EnG скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.