UAstream.Net » Програми » Conceiva Mezzmo 3.3.0.0
Conceiva Mezzmo 3.3.0.0

Mezzmo - програма для організації, передачі і прийняття по домашньої мережі різного медіа-контенту (зображення, музика, відео) мультимедійного контенту. Ви зможете впорядкувати свою фонотеку, фільмотеку і колекцію фотографій. Програма легко справляється з великою кількістю файлів(500000 або більше файлів). Дозволяє передавати будь мультимедійний контент, включаючи улюблену музику, фільми і фотографії з комп'ютера на телевізор, домашній кінотеатр, ігрову приставку і інші подібні пристрої, що підтримують DLNA - стандарт, дозволяє сумісним пристроям передавати і приймати по домашньої мережі різний медіа-контент, а також відображати його в режимі реального часу.
Дана технологія дозволяє виробляти з'єднання домашніх комп'ютерів, мобільних телефонів, ноутбуків і побутової електроніки в єдину мережу. Кожне пристрій, який проходить DLNA-сертифікацію, отримує знак з символікою «DLNA CERTIFIED».

Mezzmo is the most feature-packed DLNA media server available today. No other Windows-based DLNA media server provides as many digital media sharing features and is as easy-to-use as Mezzmo. Install Mezzmo onto your PC today and start streaming music, movies and photos to DLNA-enabled devices in your home. Mezzmo's DLNA media server allows you to stream all your music, movies and photos from your computer to your TV, home theater, games consoles and digital media appliances. Try Mezzmo today and take your home entertainment to the next level!

Основні характеристики:
- Дозволяє слухати музику і дивитися відео, телепередачі, фільми і фотографії передаючи їх з комп'ютера на телевізор, домашній кінотеатр, ігрову консоль або інші комп'ютери у вашому домі. - Працює з DLNA-пристроями: Mezzmo підтримує популярні DLNA пристрої від Sony, Samsung, D-Link, Nokia, Microsoft, Logitech, Pinnacle і т.д. Якщо у вас є DLNA-телевізор, ігрова приставка або інший подібний пристрій, то ви можете передавати і приймати по домашньої мережі різного медіа-контенту (зображення, музика, відео), а також відображати його в режимі реального часу.
- Ваші медіа-файли будуть конвертовані в відео-, аудіо - та графічні формати, підтримувані вашими DLNA-пристроями. Підтримуються всі популярні відео, аудіо та графічні формати файлів. Ніяких спеціальних кодеків не потрібно.
- Широка підтримка бібліотеки: Mezzmo автоматично визначає місце розташування ваших фільмів, музики і фотографій на вашому комп'ютері і організовує їх в бібліотеки. Don't витоків from kraysi.ru Всі дані можуть бути збережені, у тому числі обкладинки альбомів, тексти пісень, назви, жанри, виконавці, рейтинги та багато іншого. Підтримує великі колекції (500000 або більше файлів).
- Працює з останніми гаджетами: Імпорт музики, відео і фотографій з вашого iPhone, IPOD, ITunes, Windows Media Player і WinAmp.
- Організація власних плейлистів і папок для організації всієї вашої музики, фільмів і фотографій так, як ви хочете.
- Батьківський контроль: Налаштуйте бібліотеку, так що лише деякі пристрої у вашому будинку зможуть отримати доступ до певних плейлістам, папок і мультимедійних файлів.
- Копіювання аудіо компакт-дисків.
- Запис ваших улюблених дисків: Запис Audio CD, MP3 CD, CD/DVD з даними.
- Швидкий і легкий у використанні: Оптимізовано для сучасних Dual Core, Quad Core або більш сучасних комп'ютерів з многопоточной технології передачі даних.


Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: patch-rbc
Розмір: 33 Мб

Download/Скачати Conceiva Mezzmo 3.3.0.0

Скачати Conceiva Mezzmo 3.3.0.0 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.