UAstream.Net » Ігри » Divinity: Dragon Commander. Imperial Edition v.1.0 (2013/Rus/Rip від =Чувак=)
Divinity: Dragon Commander. Imperial Edition v.1.0 (2013/Rus/Rip від =Чувак=)

Вдала комбінація стратегії, рольової гри і симулятора повітряних битв драконів. Дія гри розгортається у всесвіті Divinity за багато років до подій другої частини прославленої серії - в часи, коли Полум'яні лицарі, що володіють дивовижною здатністю перетворюватися в драконів, були численні й могутні. У ролі одного з лицарів, капітана чудового флагманського корабля «Ворон», гравець стане головним персонажем фантастичної історії, в якій йому доведеться виступати в різних іпостасях - мудрого правителя і дипломата, хитромудрого воєначальника, грізного дракона і навіть героя-коханця.

Особливості гри:
* Стратегія в реальному часі: Управляйте військами на землі, морі та в повітрі. Взаємодія різних типів військ, а також правильний менеджмент вашої армії - ключові фактори перемоги.
* Симулятор дракона: під час RTS-режиму ви зможете перетворюватися на дракона, щоб особисто допомогти своїм військам в битвах або завдати удару по супернику, використовуючи численні заклинання.
* Покрокова кампанія: Будуйте плани по захопленню світу на покрокової тактичної карті світу. Плануйте на кілька кроків вперед, будуйте могутні армії і інвестуйте в правильні технології і апгрейди для юнітів і дракона.
* Управляйте імперією: Ви імператор - а значить, вам приймати рішення! Але будьте обережні: політичний баланс легко порушити. Кожна гра Dragon Commander унікальна, і вимагає прийняття непростих рішень. Відчуйте наслідки своїх дій як під час битв, так і глобальної на ігровій карті.
* Однокористувацький, багатокористувацький і кооперативний режими: Грайте в сюжетну кампанію або випробуйте свої навички проти інших лицарів-драконів - онлайн або через LAN-з'єднання. Почніть свою власну багатокористувацьку кампанію разом з другом - або ж проти нього. І не забувайте про тренування в режимі "швидкої битви".

Інформація про гру:
Дата виходу - 6 серпня 2013 р.
Жанр: Action / Strategy (Real-time / Turn-based) / RPG / 3D / 3rd Person
Версія: 1.0
Тип видання: Rip
Мова інтерфейсу: Російська
Мова озвучення: Англійська
Таблетка : Вшита "SKIDROW"
Розмір: 6.04 GB

Особливості Ріпа:
Видалений Мультиплеер / Частина Відео Перекодировано (50процентов).
Установка ~ 15 хв
Версія Гри - v 1.0

Системні вимоги:
Операційна система: WinALL
Процесор: Intel Core 2 Duo 2,4 ГГц / AMD Athlon X2 2,8 ГГц
Оперативна пам'ять: 2 Гб
Місце на жорсткому диску: 10 Гб
Звуковий пристрій: сумісне з DirectX 9.0c
Відеокарта: з 512 Мб відеопам'яті (NVIDIA GeForce 8800 GT / ATI Radeon HD 3850)

Divinity: Dragon Commander. Imperial Edition v.1.0 (2013/Rus/Rip від =Чувак=)Divinity: Dragon Commander. Imperial Edition v.1.0 (2013/Rus/Rip від =Чувак=)Divinity: Dragon Commander. Imperial Edition v.1.0 (2013/Rus/Rip від =Чувак=)

Скачати Divinity: Dragon Commander. Imperial Edition v.1.0 (2013/Rus/Rip від =Чувак=)
Скачати Divinity: Dragon Commander. Imperial Edition v.1.0 (2013/Rus/Rip від =Чувак=) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.