UAstream.Net » Ігри » Crysis 2 v1.0.0.58 (2013/Rus/RePack від MrBlackDevil)
Crysis 2 v1.0.0.58 (2013/Rus/RePack від MrBlackDevil)

У світі, роздирається безліччю природних катаклізмів, людська цивілізація опинилася на межі зникнення. Прибульці повернулися, і з ними прибув флот вторгнення, завдання якого - повне винищення людей на планеті. Першою метою тотального знищення став Нью-Йорк. Для перемоги в цій війні людям потрібно набагато більше, ніж просто солдати. Одній людині пощастило випробувати засіб, здатний допомогти в цій нелегкій справі. І цей солдат - ви. Одягнувши нанокостюм версії 2, досконалу бойову броню, ви станете єдиною надією людства на перемогу, єдиною зброєю, здатним врятувати людство від загибелі.

Особливості гри:
Нью-Йорк, Нью-Йорк: свого часу Crysis встановив планку для якості графіки, не застарілу досі. Друга частина гри підніме її як для консолей, так і для РС, сконцентрувавшись в плані антуражу на «бетонних джунглях» Нью-Йорка.
Прибульці і ШІ: новий штучний інтелект супротивників дозволить їм діяти більш скоординовано як поодинці, так і групами, а також більш осмислено реагувати на дії гравців.
Нанокостюм версії 2: ви можете адаптувати свій нанокостюм і озброєння до будь-якої ситуації прямо на полі бою за рахунок додаткових модулів.
Колективна гра: поява в грі нанокостюма версії 2 значним чином змінить процес колективної гри, адже завдяки костюму гравці зможуть ефективно адаптуватися до будь-якої ситуації на полі бою.

Інформація про Гру:
Назва: Crysis 2
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Мова: Російська
Ліки: Вшито (FLTDOX)
Розмір: 3.67 GB

Особливості RePack`а:
За основу взята Ліцензія
Аудіо якість: 100
Відео якість: 100
Установка всього додаткового Softa
Запуск гри через: Ярлик на десктопі або через меню пуск
Час установки: ~ 15 хвилин
Автор RePack'a: MrBlackDevil / R.G.Game Dealers

системні вимоги
Операційна система: Windows® XP / Windows Vista / Windows 7
Процесор: Intel Core 2 Duo 2 ГГц або AMD Athlon 64 X2 2 ГГц
Пам'ять: 2 Gb
Відеокарта: nVidia GeForce 8800 GT / ATI Radeon HD 3870
Аудіокарта: Сумісна з DirectX 9.0c
Вільне місце на ЖД: 10 ГБ
DVD-привід: Не потрібно

Crysis 2 v1.0.0.58 (2013/Rus/RePack від MrBlackDevil)Crysis 2 v1.0.0.58 (2013/Rus/RePack від MrBlackDevil)Crysis 2 v1.0.0.58 (2013/Rus/RePack від MrBlackDevil)

Завантажити Crysis 2 v1.0.0.58 (2013/Rus/RePack від MrBlackDevil)
Скачати Crysis 2 v1.0.0.58 (2013/Rus/RePack від MrBlackDevil) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.