UAstream.Net » Програми » Kolor Autopano Giga 3.0.7 Final (x86/x64)
Kolor Autopano Giga 3.0.7 Final (x86/x64)

Autopano Giga - програма для створення панорамних зображень, яку без перебільшення можна вважати грандіозним проривом в цій області протягом останніх років. Весь процес створення панорами повністю автоматизований: сама піджене фрагменти, відкоригує і збалансує колір і яскравість, може навіть сама знайти підходящі для склеювання фото у зазначеній папці. Підтримується велика кількість форматів (включаючи RAW).

Autopano Giga - програма, що дозволяє об'єднувати декілька фотознімків з частковим перекриттям у великий панорамний знімок.
На відміну від багатьох популярних програм, що застосовуються для склеювання панорам, тут склейка відбувається в повністю автоматичному режимі з використанням власних алгоритмів SIFT і RANSAC, що виробляють склейку набагато швидше і точніше, повна поддержкка HDR (High Dynamic Range). Робота з програмою дуже проста - достатньо лише вказати папку, яка містить одну або декілька серій знімків для об'єднання, і програма сама знайде і об'єднає ці знімки в панорами. При цьому, можливості практично необмежені - можна створювати панорами з полем зору 360°-180°, що містять необмежену кількість окремих фотографій, при цьому розмір панорами обмежений лише розмірами вашого вінчестера. Області застосування програми обширні: кінематографія , архітектура, продаж нерухомості, картографія , астрономія і т. д.
У доповненні до звичайних функцій Autopano Pro, Giga версія програми дозволяє створювати 360° панорами, експортувати їх в Flash формат в якості віртуального туру і створювати з сотень або тисяч фотографій гигапиксельные зображення.

Основні можливості:
- Автоматичне зшивання і пошук зображень
- Колірна корекція
- Smartblend технологія для видалення ефекту "Приведення"
- Експорт в Flash®, створення віртуальних турів
- Чистий і легкий у використанні інтерфейс
- Повна підтримка зшивання HDR
- Підтримка сотень файлових форматів
- Менеджер пакетного рендеринга
- Підтримка декількох процесорів
- Багатомовний інтерфейс з підтримкою Російської мови.

Нові можливості:
- Механізм виявлення: Kolor Autopano Synapse
- Оптимізація сайту: Kolor Autopano Neurone
- Рендеринг: Колор Autopano Cortex
- Новий інтерфейс
- Швидкість Autopano Giga 2,5 до 6 разів швидше, ніж у попередніх версій.
- Нові функції HDR
- Нова автокорекція кольору
- Поліпшення корекції рухомих об'єктів
- Ручний редактор контрольних точок.
- Вільні вузлові точки: Autopano Giga дозволяє зшити зображення, навіть якщо їх вузлові точки не збігаються (реалізовано, як у PtGui). Це дуже корисно для аерофотозйомки, або якщо ви створюєте віртуальні тури, а знімки зроблені з руки.
- Плагіни
- Neutralhazer ® потужний інструмент, який видаляє серпанок, туман з фотографій:
- Підтримка профілів Adobe об'єктиву - інтегрований в Autopano Giga і враховує калібрування профілів Adobe і автоматично коректує спотворення, хроматичні аберації і віньєтування у відповідності з профілем об'єктиву вашої моделі.

Version 3.0 integrates impressive new features that will definitely make you adopt Autopano Pro or Autopano Giga:
Choose between 9 projection modes the one that best suits your image, including Little-Planet, Panini, Hammer, Mirror Ball, Orthographic and more.
Edit your panoramas with an exceptional efficiency: the panorama editor is now real-time and pixel accurate. The ergonomics have been totally revamped, so that all tools take advantage of the real-time editor.
Use the Preview mode to get an instant visualization of your final panorama, before even rendering it. You can keep this mode on when you use all the tools of the panorama editor.
Manually remove the ghosts in the overlapping areas in an instant thanks to the Mask tool. Also very useful to remove the tripod, or get rid of anything in your panorama (Autopano Giga only).

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Ml / Англійська / Українська
Ліки: Keygen-EAT
Розмір: 40,6/52,3 Мб

Download/Скачати Kolor Autopano Giga 3.0.7 Final x86


x64

Скачати Kolor Autopano Giga 3.0.7 Final (x86/x64) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.