UAstream.Net » Ігри » The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition (2013/Rus/Repack by RG Механіки)
The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition (2013/Rus/Repack by RG Механіки)

Знаменита рольова сага The Elder Scrolls V: Skyrim зібрала більше двох сотень різних нагород. І ось настав час для виходу єдиного видання, що включає не тільки оригінальну гру, але і всі додатки до неї. Видання The Elder Scrolls V: Skyrim. Legendary Edition адресовано самим відданим фанатам серії. Воно пропонує не тільки гру і три доповнення для неї, але і різні поліпшення, у тому числі бою верхи, нові варіанти добивань, додатковий рівень складності для найбільш досвідчених гравців, а також «легендарні» вміння, дозволяють розвивати навички персонажа нескінченно.

Особливості гри:
* The Elder Scrolls V: Skyrim. Створіть унікального персонажа і робіть в чарівному світі все, що заманеться. Skyrim увібрала всі кращі риси серії The Elder Scrolls: свободу вибору, можливість самому написати історію Тамріеля і пережити незабутнє пригода.
* The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard. Вам, Драконорожденному, належить зустрітися з лордом-вампіром Харконом, який задумав знищити сонце з допомогою сили Древніх сувоїв. Чи приєднаєтеся ви до стародавнього ордена Варти Світанку або вирішите самі стати владикою вампірів? Яку б сторону ви не прийняли, вас чекає безліч пригод.
* The Elder Scrolls V: Skyrim - Hearthfire. Станьте землевласником і побудуйте будинок своєї мрії - однокімнатну хатинку або величезне маєток зі своєї збруї, алхімічної лабораторії та іншими необхідними будівлями. Використовуйте нові інструменти, щоб створювати з каменів, глини і колод меблі і прикраси. А з можливістю усиновлення ви зможете перетворити своє житло на справжній будинок.
* The Elder Scrolls V: Skyrim - Dragonborn. Залиште позаду суворий Скайрим. На безкрайніх просторах Солстейма вам належить зустріти темних ельфів і познайомитися з племенем скаалов. Але найголовніше, ви зустрінетеся віч-на-віч з небувалим супротивником - першим Драконорожденным...

Особливості RePack'a:
Версія гри - 1.9.32.0.8
Нічого не вирізане/перекодировано
Вшиті оновлення російської локалізації від 12.07.2013
Можливість вибору поєднання тексту і озвучення
Доповнення:
Dawnguard
Hearthfire
Dragonborn
High Resolution Texture Pack (Опціонально)

Інформація про гру
Назва: The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition
Жанр: RPG, 3D, 1st Person, 3rd Person
Мова інтерфейсу: RUS|ENG
Ліки: Вшита (DeZoMoR4iN)
Розмір: 9,54 Gb

Системні вимоги
Операційна система: Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Процесор: Двоядерний процесор з тактовою частотою 2,0 ГГц або аналогічний AMD
Оперативна пам'ять: 2 Гб
Відеокарта: 512 Мб пам'яті, з підтримкою DirectX 9.0
Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с
Вільне місце на жорсткому диску: 14 ГБ

Завантажити The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition (2013/Rus/Repack by R.G. Механіки)
Скачати The Elder Scrolls V: Skyrim - Legendary Edition (2013/Rus/Repack by RG Механіки) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.