UAstream.Net » Ігри » Збірник нових ігор від Alawar & Nevosoft - Липень (2013/Rus/RePack by GarixBOSSS)
Збірник нових ігор від Alawar & Nevosoft - Липень (2013/Rus/RePack by GarixBOSSS)

Вам представлені нові ігри від компаній Alawar & Nevosoft, які вийшли в липні 2013. Зібрані останні ігри різних жанрів: логічні, пошук предметів, симулятори та інші. Відмінний засіб, що допоможе Вам цікаво провести час.

Список ігор від Alawar:
1.Священные легенды.Тамплиеры
2.Врата преисподней.Похищенные печати.Коллекционное видання
3.Темные тайны.Хранитель душ
4.Акваландия.Коллекционное видання
5.Театр абсурда.Коллекционное видання
6.Заблудшие души.Утерянные воспоминания.Коллекционное видання
7.Веселая ферма 4
8.Бездна.Духи Эдема.Коллекционное видання
9.Следопыты
10.Фишдом 3
11.Наследие ведьм.Проклятие Чарльстонов
12.Сказочные тайны.Кукольный вор.Коллекционное видання

Список ігор від Nevosoft:
1.Средневековая захист - ЕКСКЛЮЗИВНО на Nevosoft!
2.Маджонг.Бизнес стиль - ЕКСКЛЮЗИВНО на Nevosoft!
3.Карибский Puzzle - ЕКСКЛЮЗИВНО на Nevosoft!
4.Холст тьмы.Картины смерти.Коллекционное видання
5.Экосити 2
6.Тайны времени.Последняя загадка.Коллекционное видання
7.Охотники за тайнами.Четыре Туза.Коллекционное видання

1. Священні легенды.Тамплиеры
Жанр: Пошук предметів
ТАЄМНИЧІ ЛИЦАРІ
Вирушайте на південь Франції, щоб розгадати велику таємницю. Невелике місто Габле захоплений загадкової організацією, члени якої носять костюми лицарів-тамплієрів і приховують свої обличчя. Сім років тому ваш брат Карл переїхав в Габле і відкрив невелике кафе на центральній площі міста.
Несподівано ви отримуєте лист від його дружини Хелен, яка просить вас терміново приїхати і допомогти їй відшукати чоловіка: Карл безслідно зник, і поліція нічого не може зробити. Останнім часом в місті діється щось незрозуміле - жителі зникають один за іншим. Сама Хелен, яка обіцяла зустрітися з вами в готелі, так і не з'явилася. Тепер розбиратися в цій темній історії ви будете самі.
Вирішуйте задачки на кмітливість, шукайте спритно заховані предмети і застосовуйте різноманітні речі з інвентарю, щоб просуватися до розгадки. Вас чекає захоплююча пригода з безліччю сюрпризів. Дізнайтеся, куди пропадають жителі Габле і що за дивні лицарі контролюють місто. Врятуйте брата і зупиніть зловмисників!

2. Ворота преисподней.Похищенные печати.Коллекционное видання
Жанр: Пошук предметів
НЕ ВПУСКАЙ ЗВІРА В ДВЕРІ!
Молода дівчина відправляється в добре захищений собор в Італії, щоб дізнатися щось важливе про долю свого діда. З'ясовується, що він був охоронцем печаток від воріт, через які кожні 600 років намагається вирватися в наш світ справжнє Зло. Нещодавно чотири з них пропали, а термін чергового наступу наближається. Необхідно терміново врятувати наш світ!
Печатки виявляються захованими в інших світах, потрапити в які можна тільки через портали. Кожен світ - окрема історія і новий поворот сюжету. Величезна кількість головоломок, загадок і шарад роблять пригода ще цікавіше, а відеосупровід занурить вас у світ справжніх емоцій!
Особливості колекційної версії:
Бонусна глава подарує вам ще один епізод боротьби зі зрадниками Ордена і розкриє таємницю зникнення дідуся. Крім того, міні-ігри, музика, шпалери для робочого столу і приклади концепт-арту дозволять довше затримати чарівність від цієї, безсумнівно, прекрасної гри!

3. Темні тайны.Хранитель душ
Жанр: Пошук предметів
СЕКРЕТ ОЖИЛОГО МЕРЦЯ
На таємничому похмурому острові Потаскет відбувається низка дивних вбивств. Але місцева поліція нічого не може зробити. Вчений Чарльз Декстер Вард в паніці звертається за допомогою до вас, досвідченому детективу. Тільки ви можете розібратися в ситуації і з'ясувати, чому Потаскет наповнюється мертвими тілами з загадковими відмітинами на лобах.
Вард не просто співчуваючий житель острова. Він має саме пряме відношення до вбивці, адже це його давній предок Джозеф Карвен. Є свідчення, що той знав, як запобігти старіння, і це спокусило Варда воскресити Карвена і дізнатися секрет безсмертя. Однак все вийшло з-під контролю, предок відмовився допомогти вченому і почав вбивати людей.
Дослідіть кожен куточок на острові і знайдіть масу корисних речей, які допоможуть вам вийти на слід злочинця. Вирішуйте захоплюючі завдання і дізнавайтеся подробиці це містичної історії. Збирайте кам'яні символи і наближайтеся до розгадки головної таємниці. Зупиніть повсталого вбивцю!

4. Акваландия.Коллекционное видання
Жанр: Пошук предметів
РАЙ ПІД ВОДОЮ
Створіть райський куточок в підводному світі! Ваш новенький акваріум ще порожній, але готовий стати затишним будиночком для безлічі різнокольорових вихованців. Для того щоб придбати нових рибок і створити для них стильне житло, вам доведеться спочатку заробити гроші. Робити це буде цікаво і приємно. Вирушайте в різні куточки під водою і разыскивайте забуті там штучки. А для різноманітності завдання на пошук предметів будуть час від часу змінюватись.
Коли ви заробите першу суму, можна вирушати в магазин. Тут очі розбігаються від асортименту! Рибки самих екзотичних порід зачекалися господаря. Перш ніж запустити вихованця в плавання по акваріуму, кожному з них можна дати ім'я.
Щоб рибкам не нудно, прикрашайте свій акваріум масою дизайнерських штучок. Античні амфори, Вавилонська вежа з піску, будиночок хоббіта, книга заклинань, - чого тільки немає на підводних вітринах. Крім того, тут повним-повно водоростей всіх видів. Так що ваші вихованці будуть щасливі, головне, не забувайте їх годувати і чистити акваріум. Насолоджуйтесь красою підводного світу, створеної своїми руками!

5. Театр абсурда.Коллекционное видання
Жанр: Пошук предметів
ДОКТОР ЗЛО
В замку професора Корвуса коїться щось неймовірне. Доктор закинув всі справи і з нетерпінням чекає гостю - відомого експерта з паранормальних явищ. Місіс Фрост вже в дорозі і ось-ось з'явиться.
Пройдіть за талановитої леді у вітальню доктора і дізнайтеся, чому так терміново Корвусу знадобилася ця зустріч. Схоже, вся справа в тому вогняному кубі. За словами доктора, цей старовинний артефакт володіє неймовірною містичною силою....Одне незручне рух, і куб розлетівся на тисячі осколків. Як же це могло статися? Демони, які томилися всередині, нарешті отримали довгоочікувану свободу. І що тепер буде, залежить тільки від вас!
Вибирайте комфортний рівень складності - казуальний або експертний - і швидше приступайте до розгадування головоломок. Дізнайтеся, чи можна все виправити: полагодити куб і повернути демонів в їх темницю.
Особливості колекційної версії:
Атмосфера гри, повна фантастичних образів і несподіваних подій
Кілька захоплюючих сюжетних ліній
Вбудоване проходження
Чудова графіка
Бонусні рівні

6. Заблукалі души.Утерянные воспоминания.Коллекционное видання
Жанр: Пошук предметів
ЧИ ТО ЛЮДИ, ЧИ ТО ЛЯЛЬКИ
Ляльки можуть бути добрими і смішними, а можуть - злими і безжальними. Саме з таким створенням доводиться зіткнутися Роуз Картер, яка вирушила на пошуки безвісти зниклих дочки і чоловіка. Опинившись в маленькому містечку, в якому пройшло дитинство її чоловіка, Роуз розуміє, що авіакатастрофа, що сталася тут багато років тому, мала найгірші наслідки. Люди перетворилися в ляльок-маріонеток, по вулицях бродять привиди минулого, і лише деякі жителі зберегли здоровий глузд.
Вибратися з цього кошмару можна тільки одним способом - знищивши клоуна-лиходія, причину всіх цих нещасть. Зробити це непросто - за роки запустіння містечко перетворився у сховище загадок і таємниць, відповіді на які не знає ніхто.
По закінченню розслідування в цьому колекційному виданні вас чекає додаткова глава - приквел, що розповідає про те, як клоун опинився в містечку. Крім цього, в бонусному розділі ви знайдете ескізи сцен і героїв ігри, шпалери для робочого столу, міні-ігри та багато чого іншого.

7. Весела ферма 4
Жанр: Симулятори, Бізнес, Аркади
НЕХАЙ ЗАВЖДИ БУДЕ ФЕРМА!
Продовження знаменитого ігрового серіалу являє собою все найкраще, за що ми так любимо «Веселу ферму», і нове оформлення, яке подарує неймовірні відчуття від гри!
Крім оформлення, творці додали в гру нові типи завдань - наприклад, шукати на полі замасковані елементи пейзажу, під якими ховаються комбо очки, або збирати колекції подарунків, які можна обміняти на ігрові бонуси! Місця під будівництво на полі небагато, тому іноді доводиться зносити навіть успішно працюють виробництва. Обійдеться така реконструкція недешево, але справа того варта!
Вороги представлені улюбленими всім ведмедями і кротами, які так і норовлять вкрасти продукти з поля. Ведмедів необхідно упаковувати в красиві святкові коробки, а ось кротів не пощастило - їм дісталися молотки!
Герої стали тривимірними, пейзажі - більш насиченими, і ви можете навіть змінювати кут огляду ігрового поля, але при всьому при цьому - це та сама «Весела ферма», яка підкорила серця мільйонів людей!

8. Бездна.Духи Эдема.Коллекционное видання
Жанр: Пошук предметів
ПІДВОДНИЙ СВІТ
Водна стихія завжди приваблювала любителів підводного плавання - дайверів. Але що якщо замість краси підводного світу ви опинитеся на таємничому зруйнованому місті, де живуть привиди? Так це і є найцікавіше! Ознайомтеся з програмкою, планом евакуації, уточніть ваші цілі і ласкаво просимо!
Готель, теплиця, фотостудія, темниця, лабіринти - кожна локація підготувала вам випробування. Це і пошук прихованих предметів, доказів, і квестові завдання, і, звичайно ж, психологічний фактор. А ви що чекали - неживі тут зустрічаються частіше, ніж живі. Краще займіться головоломками: зберіть схему, відкрийте кодовий замок, полагодите зламані пристрої.
Зруйнований міст, завали, а скільки зламаних механізмів у цих місцях! Ось тільки обійти перешкоди не вийде, а тому запасіться інструментами, вибухівкою та підказками. І заглядайте частіше в блокнот - список справ і корисна інформація знадобляться завжди.

9. Слідопити
Жанр: Бізнес, Стратегія
У ПОШУКАХ АЛЬТАЇРА
Очольте відважну пошукову групу, яка вирушила на пошуки могутнього героя Альтаїра. Раніше саме він оберігав Землю і її мешканців від безлічі бід. Але Альтаїр пропав, і тепер всім загрожує небезпека: річки виходять з берегів, стрясають землю підземні поштовхи, а тварини поводяться дуже дивно. Подорожувати в таких умовах - завдання не з легких, зате шлях обіцяє бути захоплюючим!
Вашій першої ж турботою стане відновлення сил після аварії літака. Вся команда слідопитів залишилася без засобу пересування і зв'язку із зовнішнім світом. Але дослідне і мудре керівництво зуміє впоратися з будь-якими перешкодами! Обзаведіться вірними помічниками і поверніть всіх поранених в дію.
По ходу гри на екрані будуть висвітлюватися поточні завдання. Головна мета ваших пошуків - артефакт, який допоможе знайти Альтаїра. Збирайте ресурси і облаштовувати табір, купуйте в магазині всілякі намети і техніку, навчитеся готувати харчі і ловити рибу, грайте в цікаві міні-ігри і просувайтеся вперед, до заповітної мети. Врятуйте Землю!

10. Fishdom 3
Жанр: Логічна
АКВАРІУМНИЙ ДИЗАЙН
Морський коник, Риба-лев, Мавританський ідол і Велика черепаха - ці дивовижні створіння заслуговують жити в незвичайному акваріумі. Створіть його своїми руками!
Все необхідне для дизайну купіть в магазині підводних чудес, а гроші заробити на ігровому полі. Складайте ланцюжки з однакових фішок, розбивайте під ними плитки, збирайте золото, і дуже скоро ви зможете заглянути в магазинчик з туго набитим гаманцем. Водорості, черепашки, статуетки - тут є прикраси для акваріума на будь-який смак. У палаці Русалочки ваші рибки відчують себе, як у казці, а плаваючи серед каменів піратського форту - справжніми шукачами пригод. Виберіть ідею для дизайну і швидше приступайте до її втілення!
Чудова гра для всієї родини. Прекрасна графіка, цікаві діалоги і маса елементів для дизайну на будь-який смак. Залиште на згадку барвисті шпалери з видами акваріума, ескізи і музику з гри.

11. Спадщина ведьм.Проклятие Чарльстонов
Жанр: Пошук предметів
ОСТАННЯ З МОГІКАН
Вся родина дівчинки Лінн загинула від чар підступної відьми, яка тепер полює і на беззахисну дівчинку. Так сталося, що ви її єдиний родич. І якщо вам вдасться перемогти злі сили, то кінець сімейного прокляття буде покладено раз і назавжди, а крихта Лінн зможе стати повноправною спадкоємицею своїх багатих батьків.
Обстежте всі лабіринти родового помістя Чарльстонов, відшукайте корисні предмети і приступайте до вирішення поточних завдань. Якщо виникнуть труднощі - підказка чекає вас на колишньому місці. Тільки будьте обережні: злобна чаклунка переслідує і вас. Але якщо зловите світяться блакитних метеликів, то боротися з потойбічними силами буде значно легше.
Обов'язково заносите всю важливу інформацію в щоденник. Особливо малюнки Лінн. В них ви не тільки зможете почерпнути багато корисної інформації, але і знайдете підказки для вирішення хитромудрих головоломок. Доля дівчинки тільки у ваших руках! Чините благородно і врятуйте дитину!

12. Казкові тайны.Кукольный вор.Коллекционное видання
Жанр: Пошук предметів
КАЗКОВЕ РОЗСЛІДУВАННЯ
Іноді казки втілюються в реальність. Але не завжди ці добрі казки. Коли магія вторгається в наше звичайне життя, розібратися в подіях може тільки експерт. У вас за плечима - диплом Дослідного інституту Братів Грімм, і нехай ви тільки початківець казковий детектив, це завдання саме для вас!
Для мешканців старовинного містечка Арборшира настали сумні часи. Страшна казка про Щуролова стала дійсністю, тільки от замість флейти тут - ляльковий театр. Викрадач перетворює дітей у маріонетки і забирає їх душі. Збожеволілі жителі вже готові на все, а тутешні чарівники опустили руки. Але що це? Дочка Срібного мага зникла буквально у вас з-під носа! Схоже, таємничий викрадач дражнить вас. Не втрачайте ні хвилини, терміново вирушайте на пошуки цього чудовиська!
Уважно досліджуйте всі куточки міста, навчитеся проникати через замкнені двері і пам'ятайте, навіть самі звичайні на перший погляд предмети можуть мати магічними властивостями. Відшукайте їх всі і зумійте правильно розпорядитися цінними знахідками. Дізнавайтеся усі чарівні премудрості і вирішуйте цікаві головоломки. Знайдіть загадкового викрадача і врятуйте дитячі душі!

13. Середньовічна захист - ЕКСКЛЮЗИВНО на Nevosoft!
Жанр: Стратегія, Логічні
Захисти свій замок від войовничих сусідів. Відбити атаку завойовників і вразив всіх своєю майстерністю. Відмінна гра в жанрі Tower Defense: побудуй фортеці і вежі, збери кристали, збирай гроші і захищай свої землі. Середні століття - дуже небезпечний час, ворог постійно прагне вторгнутися на чужі території ! Побудуй захист правильно в новій грі - «Середньовічна захист».

14. Маджонг.Бизнес стиль - ЕКСКЛЮЗИВНО на Nevosoft!
Жанр: Логічна, Маджонг, Казуальна
Зіграй в «Маджонг: Бізнес-стиль»! Пройди всі 120 рівнів, зароби окуляри і трофеї, піднімайся вгору по сходах успіху і стань акулою бізнесу. Кожен пак являє собою окремий ринок - від фондового до ринку високих технологій. У кожному розкладі на рівні міститься деяка кількість золотих кісточок, вони приносять більше очок, ніж звичайні. Вам обов'язково сподобаються різні рівні складності і приємна музика.

15. Карибський Puzzle - ЕКСКЛЮЗИВНО на Nevosoft!
Жанр: Логічна, Пазли
«Карибський пазл» - це нова гра в жанрі пазл. Все дуже просто - ви збираєте картинку з певної кількості шматочків. Пазл може складатися з 12 і більше елементів (до 300) за вашим бажанням. В допомогу гравцеві передбачені спеціальний кишеню, куди можна прибрати непотрібні, і збільшує лінза. Складність рівнів гравець може вибрати сам, таким чином «Карибський пазл» доступний для всіх віків. Грайте з нами!

16. Полотно тьмы.Картины смерти.Коллекционное видання
Жанр: Пошук предметів
В новій захоплюючій грі «Полотно Темряви: Картини смерті. Колекційне видання» ви відправляєтеся на пошуки зниклої дочки. Останній раз Енджі давала про себе знати, коли перебувала на маленькому острові біля берегів Італії. Її пошуки приводять вас до низки загадкових подій, пов'язаних з трагічною смертю кількох людей на острові. Поступово розслідування виводить вас на відомого талановитого художника Вергілія, він останнім бачив вашу дочку. Розгадайте таємницю Вергілія і знайдіть Енджі!

17. Экосити 2
Жанр: Бізнес, Логічні
Час для озеленення знову настав у Экосити 2. Насолоджуйся продовженням чудової гри! Допоможи своїм сусідам почати свою власну еко-життя, займися перебудовою старих будівель і очистити вулиці від сміття. Стій еко-будинки і ознакомь всіх жителів Экосити з новим міським способом життя. Оберни насувається еко-катастрофу назад і спробуй досягти екологічного балансу.

18. Таємниці времени.Последняя загадка.Коллекционное видання
Жанр: Пошук предметів
Естер Амброз отримує від дядька повідомлення про появу якогось гостя з майбутнього. Вона відправляється на загадковий подорож у часі і просторі. На своєму шляху він зустрічає і союзників, і підступних ворогів. Дізнайся, як Естер впорається з випробуванням, чи зможе вона врятувати світ від небезпеки, що насувається?

19. Мисливці за тайнами.Четыре Туза.Коллекционное видання
Жанр: Пошук предметів
Побувайте в ролі приватного детектива і спробуйте розкрити незвичайне злочин. Місто Брайтфилд наповнили загадкові істоти: тварини-мутанти. Дуже скоро стає ясно, що тварини - результат генетичних дослідів. Розкрийте змова злочинців, що ховаються за масками Тузів у новій грі «Мисливці за таємницями. Чотири Тузи» Колекційне видання.

Особливості RePack'a:
• Лікування проведено;
• Змінений інтерфейс установки, логотип алавар & невософт при запуску ігор, лицен.соглашение;
• Видалено: яндекс програми, гаджети;
• Ігрові ресурси не зворушені;
• Встановити / Грати;
• Запуск з ярлика на раб.столе;
• Автор RePack'a: GarixBOSSS

Збірник нових ігор від Alawar & Nevosoft - Липень (2013/Rus/RePack by GarixBOSSS)


Системні вимоги:
• Операційна система: Windows XP/Vista/7/8
• Процесор: 1Ghz
• Пам'ять: 512 МБ
• Відеокарта: 128 МБ, DirectX 9.0
• Аудіокарта: DirectX-сумісна
• Вільне місце на ЖД: 1 ГБ
• DVD-привід: не потрібно

Інформація про гру:
Назва: Збірник нових ігор від Alawar & Nevosoft RePack by GarixBOSSS Липень 2013
Дата випуску: Липень 2013
Жанр: Квести в стилі "Пошук предметів", Бізнес, Аркади, Стратегії, Логічні, Маджонг, Пазли.
Тип видання: RePack
Мова інтерфейсу: російська
Таблетка: Вилікувано
Розмір: 7.13 Gb

Завантажити Збірник нових ігор від Alawar & Nevosoft - Липень (2013/Rus/RePack by GarixBOSSS)
Скачати Збірник нових ігор від Alawar & Nevosoft - Липень (2013/Rus/RePack by GarixBOSSS) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.