UAstream.Net » Ігри » Love Chronicles 2: The Sword and the Rose (2013/Rus)
Love Chronicles 2: The Sword and the Rose (2013/Rus)

Продовження захоплюючої казкової гри Love Chronicles: The Spell від Vendel Games. Після щасливого дозволу минулих сумних подій щодо повернення життя в королівство, принц був упевнений, що ворог переможений і ніколи не повернеться. Але незабаром він дізнався, що зло не має меж. Одного разу, відправившись в плавання на своєму човні, далеко він виявив прекрасний острів. Але підпливши ближче, принц відчув холод, що скувала це місце. Раптово море вкрилося кригою і розбило його кораблик. Юнакові нічого не залишалося, як висадитися на цей таємничий острів... Недарма кажуть, що немає троянди без шипів. Навіть будучи королевою квітів, троянда може не тільки захоплювати своєю красою, але і нести зло, якщо вона опиняється в руках жахливої відьми! Відьма згорає від нетерпіння помститися за багаторічне ув'язнення і проклинає королівство. Вона розкидала пелюстки чарівної троянди по безкрайніх просторах держави, і прокляття може бути знято лише тоді, коли Ви зберете всі пелюстки... У collector's Edition входять бонусний геймплей, вбудований гід по проходженню, а також чудові шпалери для робочого столу.

Системні вимоги: - Операційна система: Windows XP/Vista/7 - Процесор: 1.0 GHz - Оперативна пам'ять: 512 GB - Відеокарта: 128 MB - Звукова карта: сумісна з DirectX 9.0c

Назва: Історія Любові 2: Меч і Роза
Оригінальна назва: Love Chronicles 2: The Sword and the Rose
Жанр: я шукаю
Тип видання: неофіційне
Ліки: не потрібно
Мова інтерфейсу: російська
Розмір: 387,48 Мб

Завантажити Love Chronicles 2: The Sword and the Rose (2013/Rus)
Скачати Love Chronicles 2: The Sword and the Rose (2013/Rus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.