UAstream.Net » Програми » Clean Space 2013.07
Clean Space 2013.07

Clean Space 2013 - легкий у використанні, але потужний і професійний інструмент, необхідний для чищення історії відвідуваності у веб-браузері, а також для вилучення cookies, кешу, тимчасових файлів, журналів і не тільки.

Програма Clean Space повністю очищає браузер від всіх накопичених файли, які були збережені в ньому. Після очищення браузер почне працювати трохи швидше, підвищиться швидкість відкриття вкладок, а також звільниться місце на жорсткому диску. До того ж утиліта Clean Space захищає конфіденційну інформацію на ПК, видаляючи все зайве. Програма має підтримку багатьох мов, зокрема російської.

Інформація про програму:
Активація: Cracked-casper03
Операційна система: Windows XP/Vista/Win 7/Win 8.
Мова інтерфейсу: Multilanguage / Російська
Розмір: 8.07 MB

Скачати Clean Space 2013.07:

Скачати Clean Space 2013.07 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.