UAstream.Net » Ігри » Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirates Booty + DLC (2013/Eng)
Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirates Booty + DLC (2013/Eng)

Друга прийом дарує нам повністю нових персонажів, новітні гілки з уміннями, новина оточення, противників, спорядження та озброєння. Весь цей пряний набір смакоти припорошений дуже цікавою історією, розкриває секрети і потаенны всесвіту Borderlands, які заховані в недосліджених глибинах Пандори. Додаток іменується "Captain Scarlett and her pirate's Booty". Воно перенесе нас у колом новітню сторона Пандори, пустеля, колишню в дні они прекрасним курортом на узбережжі океану майже заголовком Оазис. Тут ви зустрінетеся з новими персонажами, відправитеся в паломництво в пошуках скарбів Капітана Скарлет, попутно борючись з піратами, бандитами і піщаними черв'яками. Не турбуйтеся, ви зможете позбутися від більшості з їх через пісочної човни, новеньким транспортом, поданим у додатку.

Captain Scarlett and Her pirate's Booty пропонує гравцям відвідати володіння одноокої королеви піратів на ім'я Скарлетт. Всі новітні місії сконцентровані на поселенні з промовистою назвою Оазис, де балом правлять бандити, шахраї та інші покидьки цивілізованого суспільства. «Незважаючи на те, скільки тут відсутня води, серце піратів панує всюди, - говорить коновод студії Gearbox Software Рэнди Питчфорд. - Все висохло, бо жителі Оазису більше схожий на розбійників з Татуїна, якщо на володарів морів». Що стосується сюжетної складової, гравцям належить відправитися на пошуки якогось знаменитого скарби. По дорозі їм зустрінуться новітні боси та рейдові локації, переповнені добротної екіпіровкою та знаряддям.

Інформація про гру
Назва: Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirates Booty
Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person / RPG
Тип видання: [DLC]
Мова: MULTi 6 | Англійська
Таблетка: Присутній (SKiDROW)
Розмір: 1.87 GB (+5% для відновлення)

В склад DLC входять:
» Update 4.
» Creature Slaughter Dome DLC.
» Moxxi's Rocket Launcher DLC.
» Mechromancer Pack DLC.
» Borderlands 2 Captain Scarlett and her Pirates Booty DLC.

Установка DLC:
1. Встановіть спочатку Borderlands.2-SKIDROW реліз.
2. Потім Розпакуйте цей реліз.
3. Запустіть Borderlands.2.Captain.Scarlett.and.her.Pirates.Booty.DLC.exe
4. Встановити.
5. Скопіюйте вміст папки SKIDROW в папку з встановленою грою із заміною.
6. Якщо гру брандмауер блокує або антивірус, бажано відключити їх.
7. Запускаємо і граємо в гру!

скріншоти:
Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirates Booty + DLC (2013/Eng) Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirates Booty + DLC (2013/Eng) Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirates Booty + DLC (2013/Eng)

Скачати Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirates Booty + DLC (2013/Eng)
Скачати Borderlands 2: Captain Scarlett and her Pirates Booty + DLC (2013/Eng) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.