UAstream.Net » Ігри » UFO: Aftermath v.1.4 (2013/Rus/RePack Pilotus)
UFO: Aftermath v.1.4 (2013/Rus/RePack Pilotus)

25 травня 2004 рік ікс галлактический корабель бомбив Землю смертоносними спорами. Пізніше цей проміжок був названий «Сутінками». За період Сутінок на Землі загинуло більша частина високоорганізованих організмів, а в різних точках Землі стали здаватися мутанти. Вижили земляни утворили так званий «Рада Землі». 1 січня 2005 вік гравець бере на себе заняття командувача елітним підрозділом, головним завданням якого є змагання з позаземними загарбниками і трансгенантами. Незабаром виникає новітня застращивание: вид планети в різних точках починає покриватися шаром біомаси - подібний субстанцією, яка зростає з великою швидкістю і покриває цілі містечка, роблячи їх непридатними в догоду кому життя. На біомасі з'являються нові, найбільш небезпечні трансгенанты. Пізніше з'ясовується, скільки прибульці часто висаджуються користь створення новітніх колоній біомаси. Через деякий епоха «Рада Землі» зібрав інформацію про прибульців.

Ці неземні істоти називали себе Ретикулянами. Вони належали до найбільш освічений цивілізації, ніж людський, і інтенсивно подорожували в космосі і колонізували світи. На Землі з 1940 року перебувало їх посольство. З Землі вивозилися картини і статуї, в обмін фаворитні країни отримували новітні технології Ретикулан. Ретикуляне не є ворожими до землянам - набіг було скоєно групою фанатичних ретикулан-повстанців. Вони хотіли обманювати досвід над планеткой - виростити органічний суперкомп'ютер, володіє майже не божественною силою. Їм була потрібна планета, багата водою і органікою - і Земля ідеально підходила в інтересах таких цілей. Згодом, будучи не підготовленими до організованої відсічі вижили землян і терплячи один розгром за іншим, Повстанці з'ясують про Раду Землі і зв'язуються з його представниками. Вони визнають людство тільки цивілізацію і дають вспоможение в евакуації всіх людей, що вижили на орбітальні станції і планетку Марс, в обмін на те, що люди закінчать боротьбу із зростанням біомаси. Рішення змушений прийняти гравець.

Канонічна кінцівка
Згоду веде до програшу» - залишки людства покидають Землю, а вона цілком покривається біомасою. Події UFO: Afterlight і в UFO: Aftershock увазі, що Рада прийняла пропозицію.

Альтернативна кінцівка
Рада відрікається від порада. Використовуючи послання Ретикулян і збитий Ретикулянский корабель, Рада виявляє базу повстанців на зворотному боці місяця, відправляють туди загін і знищують розум вторженцев. На базі люди знаходять речовина, з якої починає виростати біомаса. Отримані пізнання вживаються для повної поразки біомаси на Землі. Хоча скоро з'ясовується, скільки істота біомаси не має ніякого діла до біотехнологій ретикулян.

Особливості гри:
Перепакованная ліцензія
Вбудований патч 1.4
Додано (але не встановлені) моди: ребалансировки, відключення початкових заставок, комбомод v3.2b, відключення повторюваних реплік персонажів
Додано Nvidia inspector для усунення проблем з відео на деяких картах
Додані описи усунення проблеми з відео і інструкція з встановлення модів

Інформація про гру:
Назва: UFO: Aftermath / UFO: Навала 1.4 (RePack Pilotus)
Жанр: Тактична стратегія
Мова: Російська/Українська
Вакцина: присутній
Розмір: 1.14 Gb

Системні вимоги:
Процесор: 800 MHz
Пам'ять: 256 Mb
Відеокарта: 32 Mb
Жорсткий диск: 1.2 Gb

Скріншоти:
UFO: Aftermath v.1.4 (2013/Rus/RePack Pilotus) UFO: Aftermath v.1.4 (2013/Rus/RePack Pilotus) UFO: Aftermath v.1.4 (2013/Rus/RePack Pilotus)

Скачати UFO: Aftermath v.1.4 (2013/Rus/RePack Pilotus)
Скачати UFO: Aftermath v.1.4 (2013/Rus/RePack Pilotus) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.