UAstream.Net » Програми » Balabolka 2.8.0.552 + Portable
Balabolka 2.8.0.552 + Portable

Balabolka - програма для читання вголос текстових файлів. Для відтворення звуків людського голосу можуть використовуватися будь-які мовні синтезатори (голосові движки, встановлені на комп'ютері. Відтворення мови можна контролювати за допомогою стандартних кнопок, подібних тим, що присутні в будь мультимедійної програмі ("відтворити/призупинити/зупинити. Програма вміє читати вголос вміст буфера обміну, показувати текст, що міститься в DOC, RTF, PDF, ODT, FB2 і HTML файлах, змінювати налаштування шрифту та кольору, ") керувати процесом читання з системного трея (області повідомлень) або за допомогою глобальних сполучень клавіш, вимовляти набирається на клавіатурі текст, перевіряти орфографію, ділити текстовий файл на декілька файлів меншого розміру, шукати омографи.

"Балаболка" надає можливість видалити з тексту всі знаки переносу на кінцях рядків; це дозволить уникнути запинок при читанні слів. Текст може бути збережений в виду аудіофайлу (підтримуються формати WAV, MP3, OGG і WMA). Програма вміє працювати з різними версіями пакета мовних функцій Microsoft Speech API (SAPI). Він дозволяє змінювати швидкість і тембр мови.

Зміни:
- Оновлено спосіб вилучення тексту з файлів формату PDF.
- Оновлені болгарські та французькі мовні ресурси (спасибі Костадін Колєв та Michel Such).

Рік випуску: 2012
ОС: Windows 2000/XP/Vista/7/8
Дім. сторінка: cross-plus-a.com
Мова інтерфейсу: Ml / Російська / Англійська
Ліки: freeware
Розмір: 7,4 Мб

Download/Завантажити Balabolka 2.8.0.552


Скачати Balabolka 2.8.0.552 + Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.