UAstream.Net » Android » Ігри » Injustice: Gods Among Us v1.5
Injustice: Gods Among Us v1.5

Створіть могутню команду супергероїв і лиходіїв DC і готуйтеся до битв в грі для мобільних пристроїв INJUSTICE: GODS AMONG US від NetherRealm Studios. INJUSTICE: GODS AMONG US - безкоштовна колекційна карткова гра, яка дозволяє вам створити команду персонажів, що володіють прийомами і здібностями за вашим вибором і битися на арені 3 на 3 з сенсорним управлінням боєм.

ВЕЛИЧЕЗНИЙ ВИБІР ПЕРСОНАЖІВ
Зберіть своїх улюблених легендарних персонажів DC Comics: Бетмена, Зелену Стрілу, Кіборга, Харлі Квін, Найтвинга, Супермена, Флеша і багатьох інших. Кожен з цих персонажів представлений в декількох варіантах, кожен зі своїм набором прийомів і стилем бою.

ПРИГОЛОМШЛИВА ГРАФІКА
Графіка нового покоління на вашому телефоні або планшеті. Кожен герой чи злодій анімований по-своєму. Зіграйте в Печері Бетмена, лікарні Аркхем і інших легендарних місцях всесвіту DC Comics в повному 3D.

НАБИРАЙТЕ РІВНІ
Складайте свій арсенал прийомів, набирайте силу і переможете супротивників. Постійно міняйте команду у відповідності зі своїм стилем гри - виведіть кращих на бій з суперником!

В БІЙ!
Використовуйте сенсорний екран iPhone і iPad, щоб битися з супротивниками троє на троє. Натискайте на екран і проводите за ним, щоб виконати комбо, набирати силу, використовувати особливі прийоми і суперпріеми, точно такі ж, як у консольної версії гри.

ПІДКЛЮЧАЙТЕСЯ!
INJUSTICE: GODS AMONG US має крос-платформної сумісністю. Розблокувати предмети в консольної версії гри і використовувати їх у мобільно версії, і навпаки.

Що нового:
v1.5
НОВИЙ РЕЖИМ ВИПРОБУВАНЬ І НОВІ ПЕРСОНАЖІ
ПЕРЕВІРТЕ СВОЇ НАВИЧКИ В НОВОМУ РЕЖИМІ ВИПРОБУВАНЬ
- Візьмете верх у всіх битвах. Поліпшите і поповните свою команду, а потім спробуйте пройти нові випробування цього захоплюючого режиму.
НОВІ ПЕРСОНАЖІ
- З'явилися нові обличчя! В режимі випробувань можна розблокувати нові карти і поповнити свою команду свіжими персонажами.
ПРОДАВАЙТЕ КАРТИ І ПОКРАЩУЙТЕ СВОЮ КОМАНДУ
- Обмінюйте парні або непотрібні карти на кредити сили

Як встановити DLC
Через будь-який файловий менеджер (наприклад iFunBox) заходимо в папку з грою (var/mobile/Applications/INJUSTICE) і замінюємо папку Documents тієї, яку завантажили.

Injustice: Gods Among Us v1.5 Injustice: Gods Among Us v1.5


Інформація про грі:
Назва гри: Injustice: Gods Among Us
Рік виходу: 2013
Мова: російська, англійська, французька, німецька, китайська, корейська, італійська, японська, іспанська
Розробник: Warner Bros
Посилання на iTunes: iTunes
Формат файлу: .ipa
Версія: 1.5
Прошивка: 5.0 і вище
Платформа: iPhone (4/4S/5), iPod Touch 5, iPad (2/3/4/mini)
Розмір файлу: 649.69 Mb

Скачати Injustice: Gods Among Us v1.5:

Скачати Injustice: Gods Among Us v1.5 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.