UAstream.Net » Різне » Таємні товариства (2012 / 1-3 серії) SATRip
Таємні товариства (2012 / 1-3 серії) SATRip

Інформація про Фільм:
Назва: Таємні товариства
Оригінальна назва: Таємні товариства
Рік виходу: 2012
Жанр: Документальний
Режисер: Анатолій Илюшкин

Про фільм:
З часу зародження цивілізації сильні світу цього намагаються змінити хід історії згідно своїм цілям. Немов за ниточки смикають володарі світу мільярди людських доль. Іноді, над тими, хто ховається, відкрито насміхаються, а правда буває настільки очевидною, що її не помічають.

Більшість джерел, присвячених таємним товариствам, звертаються до минулого, до історії. В той же час дуже мало відомо про сучасних. Це не дивно, адже представники таємних орденів зовсім не прагнуть до розголосу... Розповідь про найбільш відомих і небезпечних таємних товариствах. Ви дізнаєтеся про їх знаменитих членах і отримаєте доступ до секретної інформації, яку вони намагаються не розголошувати.

Опис серій:
1. Тамплієри. Спокута золотом

Сім століть люди шукають скарбницю тамплієрів. У XIV столітті багатющий лицарський орден був розгромлений, а нитку, яка веде до скарбів, виявилася втрачена. Дивний епізод з життя Андрія Боголюбського вказує на те, де зберігається скарбниця лицарів-храмовників.

2. Розенкрейцери. По дорозі безсмертя
Брати орденів Розенкрейцерів передбачили клонування людини і були в кроці від отримання безсмертя. В епоху, коли наукове пророцтво розенкрейцерів знаходить плоть, постає питання: хто гідний вічного життя?

3. Масони. Камінь примирення
Всесвітнє братство Вільних Мулярів - явище універсальне. Виникнувши в одній з лондонських таверн на початку XVIII століття, воно швидко поширилося по всіх континентах. Сьогодні навряд чи можна знайти країну, де не працювали б масонські майстерні. Скрізь можна відшукати масонські храми, де при світлі свічок ось вже майже 300 років йде непомітна масонська робота.

Випущено: Росія
Тривалість: 3 х ~ 00:45:00
Озвучування: Російська

Таємні товариства (2012 / 1-3 серії) SATRip


Про файл:
Якість: SATRip
Формат: AVI
Відео: XviD, ~ 1386 Кбіт/с, 704x400, 688x480
Аудіо: MP3, 2 ch, 128 Кбіт/с
Розмір: 1.44 ГБ

Скачати Таємні товариства (2012 / 1-3 серії) SATRip:

Скачати Таємні товариства (2012 / 1-3 серії) SATRip скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.