UAstream.Net » Програми » CyberLink MediaEspresso 6.7.4131.47226
CyberLink MediaEspresso 6.7.4131.47226

CyberLink MediaEspresso - універсальний конвертер дозволить користувачам швидко підготувати вибраний відеоролик до перегляду на будь-якому поширеному пристрої. Основним достоїнством додатка MediaEspresso є зручність експлуатації. Користувачеві не потрібно розбиратися в особливостях різних форматів і технологій, програма також виключає необхідність у копіткої ручної настройки параметрів конвертації. Власникові пристрою достатньо імпортувати в додаток потрібний відеоконтент і вибрати пристрій, на якому він буде відтворюватися. Всі інші дії MediaEspresso виконає в автоматичному режимі.

MediaEspresso 6 дасть можливість користувачам з мінімальним рівнем технічних знань підготувати цікавий відеоролик або аудіофайл до відтворення на одному з популярних мобільних пристроїв. Програмне забезпечення володіє підтримкою широкого спектру поширених мультимедійних форматів, включаючи MKV, RM/RMVB, FLV, DivX, MOV (H.264), WMV, MPEG-2, M2T, TiVo, MP4 і багатьох інших. А список підтримуваних пристроїв включає в себе смартфони Apple iPhones і Google Android, портативні плеєри iPods і iPad, ігрові консолі Xbox 360 або PlayStation 3 і багато інших пристроїв.

Конвертування даних у потрібний формат виконується в автоматичному режимі без попередньої настройки параметрів. MediaEspresso 6 автоматично визначає модель мобільного пристрою, підключеного до ПК, і вибирає відповідний профіль обладнання, не вимагаючи від користувача налаштування параметрів вручну.

MediaEspresso 6 - найшвидший відеоконвертер з усіх доступних на сучасному споживчому ринку, що підтримує нові процесори Intel (включаючи Intel Core i7 Extreme Edition, i5 і i3), а також технології NVIDIA CUDA і ATI Stream. Завдяки підтримці технологій апаратного прискорення, власники сучасного комп'ютерного обладнання відзначать помітно зросла продуктивність операцій з конвертування відео.

Окремої згадки заслуговує підтримка механізмів пакетної обробки файлів, можливість автоматичного завершення роботи програми та відключення комп'ютера після завершення процесу конвертації, а також список My Favorites, в якому містяться профілі найбільш поширених клієнтських пристроїв. Ще однією унікальною особливістю MediaEspresso 6 є підтримка набору технологій TrueTheater Technology, що дозволяють поліпшити якість зображення в процесі конвертації. Наприклад, технологія TrueTheater Lighting забезпечує реалістичну передачу кольору, а технологія TrueTheater Denoise відповідає за усунення дефектів зображення і гарантує відсутність небажаних артефактів. Одним натисканням на кнопку користувач може опублікувати сконвертовані матеріали в глобальній мережі, наприклад, відправити відеоролик на портал Youtube або розмістити оброблені знімки в персональній фотогалереї в соціальній мережі Facebook.

Можливості:
• Над-швидка пакетна і багатопотокова середу перетворення медіафайлів різних форматів
• Інтелектуальне визначення мультимедіа в підключеному пристрої з використанням диспетчера пристроїв
• Пряма синхронізація різних мультимедійних пристроїв: iPhone, iPad, PSP, і т. д.
• Миттєве підвищення якості відео з використанням технології TrueTheater ™
• Підтримка великих форматів файлів - відео, фото і музичних файлів
• Оптимізовано для процесорів Intel Core ™ i3, i5 і i7, NVIDIA ® CUDA ™, і ATI® Stream™ для кращої продуктивності
• Публікація мультимедіа на серверах Facebook, Youtube і висновок на пристрої ITunes

Інформація про програму:
Операційна система : Windows® XP|Vista|7 & 8
Сторінка програми : cyberlink.com
Мова інтерфейсу : ML|Rus
Ліки : keygen
Розмір : 945.6 Mb

Скачати CyberLink MediaEspresso 6.7.4131.47226:

Скачати CyberLink MediaEspresso 6.7.4131.47226 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.