UAstream.Net » Ігри » Duke Nukem Forever (2013/Rus/Repack від RG Механіки)
Duke Nukem Forever (2013/Rus/Repack від RG Механіки)

Приготуйтеся перевтілитися в самого крутого, безбашенного і відчайдушного героя в історії комп'ютерних і відеоігор. З моменту його останнього пригоди пройшло вже майже десять років, але гравці усього світу ні на хвилину не втрачали надії на нову зустріч з ним. І ось їхні мрії стали реальністю - світ заполонили орди інопланетних загарбників, а значить - Дюк Нюкем повертається!

Особливості гри:
Стань Дюком Нюкемом - стероїдних качком і суперменом, який не знає гіркоти поразок і завжди оточений чарівними цыпочками.
Дюк не знає втоми. Він завжди говорить і робить те, що йому хочеться. Приготуйтеся зануритися в потік енергії і стати частиною світу Дюка, де править бал неповторне почуття гумору молодого блондина.
У віртуальному інтерактивному світі можна робити все, що забажаєш - кидати м'яч в кільце, грати у пінбол, більярд або повітряний хокей, тягати тяжкості і навіть переглядати журнали для дорослих.
У цій грі є все і навіть трохи більше: запекла стрілянина, швидкісні гонки і захоплюючі головоломки. Коротше, нудно не буде!
Невгамовний Дюк переробив класичні багатокористувацькі режими, залишаючись вірним своєму стилю. Зменшити противника і розчавити його черевиком? Легко! Заморозити і розбити на безліч шматочків? Без проблем! А ще можна прикріпити йому на спину вибухівку або засунути саморобну бомбу між ніг. Ну або, на худий кінець, випустити ракету в упор.
Інопланетні виродки не засвоїли урок з першого разу? Значить, Дюку пора перервати свою тривалу відпустку. В променях слави король повертається, щоб в черговий раз показати прибульцям, хто на Землі господар.
Але в цей раз все серйозніше, адже вони викрадають земних красунь. Найбільш соковитих земних красунь! І п'ють пиво Дюка! Таке. Не. Прощається. Блондин не може більше залишатися в стороні. Настав час вибити лайно зі інопланетних виродків!

Особливості ріпаку:
Duke Nukem Forever
Вирізані Credits, демо-ролик, extra-ролики/нічого не перекодировано
Версія гри - 1.0 (Build 244)
Русифікатор тексту від для The Doctor Who Cloned Me від ZoG Forum Team (v1.5 від 08.07.12)
Можливість вибору перекладу збез цензурою(и)
Можливість вибору поєднання тексту і озвучення
DLC:
Pre-Order Bonus
Hail to the Icons Parody Pack (без перекладу)
The Doctor Who Cloned Me

Системні вимоги:
Операційна система: Microsoft Windows 7/Vista/XP (SP2) 7
Процесор: Intel Core 2 Duo 2GHz or AMD Athlon X2 4000+
Оперативна пам'ять: 1 ГБ
Місце на жорсткому диску: 10 Гб
Звуковий пристрій: Сумісна з DirectX® 9.0c
Відеокарта: NVidia 7600GT or ATI HD 2600 Pro c 256 відеопам'яті

Інформація про гру:
Рік випуску: 2011
Жанр: FPS / 3D
Тип видання: Repack
Мова: Російська, , Англійська
Таблетка: Вшита (Steam006 / ALI213)
Розмір: 3,19 GB

Duke Nukem Forever (2013/Rus/Repack від RG Механіки)Duke Nukem Forever (2013/Rus/Repack від RG Механіки)Duke Nukem Forever (2013/Rus/Repack від RG Механіки)

Скачати Duke Nukem Forever (2013/Rus/Repack від RG Механіки)
Скачати Duke Nukem Forever (2013/Rus/Repack від RG Механіки) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.