UAstream.Net » Програми » Dropbox 2.3.19 Experimental (2013/ML/RUS)
Dropbox 2.3.19 Experimental (2013/ML/RUS)

Dropbox - програма для роботи з хмарним сховищем даних, що дозволяє користувачам зберігати свої дані на серверах в хмарі і надавати іншим користувачам доступ до них.

Сервіс підходить для зберігання та обміну даними, синхронізації даних, як хостинг для минисайтов, помічник IT розробнику і простому користувачеві. Робота побудована на синхронізації даних: при інсталяції на комп'ютері створюється папка "My Dropbox", і після внесення до неї будь-якої зміни, наприклад, приміщення туди нового файлу, він одразу ж автоматично буде закачано на ваш аккаунт в мережу.

Дозволяє користувачеві розміщувати файли на віддалених серверах за допомогою клієнта або з використанням веб-інтерфейсу через браузер.

Особливості Dropbox:
• Зручний обмін файлами. Все відбувається на вашому комп'ютері. Не потрібно підключатися до FTP сервера або навіть відкривати веб інтерфейс.
• Зручна синхронізація даних. Синхронізація відбувається без участі користувача.
• Клієнт самостійно працює на задньому плані. Можна підключити декілька комп'ютерів.
• Зберігання версій файлів. Завжди можна зробити відкат до попередньої версії.
• Підтримує будь-який тип файлів.
• Підтримує публікацію файлів в інтернет і автоматичне оновлення даних в інтернет при оновленні на локальному комп'ютері.
• При зміні не всього файлу, а лише його частини, передається не весь файл, а тільки змінений фрагмент, що суттєво зменшує трафік і прискорює процес синхронізації.
• Веде історію завантажень, щоб після видалення файлів з сервера була можливість відновити дані.
• Ведеться історія зміни файлів, яка доступна на період останніх 30 днів, крім цього, доступна функція безстрокової історії зміни файлів «Pack-Rat».
• Високий рівень захищеності сервісу. Досягається передачею даних по зашифрованому каналу (SSL) і зберіганням даних "в хмарі" теж в зашифрованому вигляді (AES-256).
• Можливість викладати файли для загального доступу через папку «Public», що дозволяє використовувати сервіс в якості файлообмінника.
• Для спільної роботи над проектами сервіс має можливість створення «Shared» папок для загального доступу осіб, мають різні облікові записи на сервісі.
• Швидкість завантаження і відвантаження можна обмежити або надати це самій програмі.

Робота з Dropbox он-лайн:
Синхронізувати файли за допомогою програми-клієнта звичайно зручно, але що робити, якщо Вам потрібно отримати доступ до своїх даних з чужого ПК, де Dropbox не встановлений? Можна скористатися веб-інтерфейс сервісу. Для цього Вам потрібно лише підключення до Інтернет і браузер. Вводимо в адресному рядку «dropbox.com» (без лапок) і потрапляємо на сторінку входу в систему.

У правому верхньому куті сторінки є невеличкий напис «Sign in». Нам потрібно натиснути на неї, після чого з'явиться форма входу в Dropbox, поля якої потрібно вписати Ваш E-mail та пароль, вказані при реєстрації.
Після введення особистих даних натисніть на синю кнопку «Sign in» і Ви потрапите в своє віддалене сховище файлів.
На верхній панелі розташовані постійні загальні кнопки для роботи зі всією Вашою збереженої інформації. Звідси Ви можете додавати нові файли, створювати нові папки, відкривати доступ до файлів для інших користувачів (зауважте, що цій функції немає в програмі-клієнті!) і видаляти вибрані елементи. Також тут є рядок для швидкого пошуку потрібних даних.

Якщо ж виділити певний файл, то активується нижня панель інструментів. Вона містить перелік тих дій, які можна застосувати до виділеного файлу або папки. Наприклад, для файлів зазвичай доступні функції отримання прямого посилання, скачування, видалення, перейменування і переміщення. У кінці панелі Ви знайдете список додаткових функцій (кнопка «More»), в який входять копіювання файлу в буфер обміну і перегляд його попередньої версії.

Як збільшити Dropbox?
Будь-які сервіси люблять рекламу. І Dropbox - не виняток. За те, що Ви будете радити його своїм друзям і знайомим система буде нараховувати Вам додаткові мегабайти, з яких можна назбирати максимум 18 Гб! Варто зауважити, що такий обсяг є майже рекордним для подібних сервісів...
Якщо Ви хочете отримати майже халявну он-лайн флешку на 18 гіг, то зверніть увагу на кнопку «Get free space!» у правому верхньому куті сайту Dropbox. Якщо Ви натиснете її, то зможете подивитися список бонусів, які Вам нараховані за те чи інше дію:

• 50 гігабайт можна отримати лише сплативши платний аккаунт, що нам не підходить.
• 16 гігабайт можна отримати безкоштовно. Для цього потрібно запросити за власною реферального посиланням до 32-х друзів-знайомих. За кожного буде нараховуватися додатково 500 мегабайт
• 250 мегабайт можна отримати, виконавши всі умови розділу «Get Started» (останній пункт лівого меню)
• По 125 мегабайт Вам нарахують за підключення своїх акаунтів з соціальних мереж Facebook і Twitter, а також приєднання до новинного каналу Twitter самого сервісу та написання відгуку щодо Dropbox. Усього, не особливо напружуючись, таким чином можна отримати 500 мегабайт.
• Ще 250 мегабайт Ви зможете отримати, виконавши завдання по додаванню твіти і запису про Dropbox в Facebook.

Інформація про програму:
Рік випуску: 2013
Розробник: www.dropbox.com
ОС: Windows® XP/Vista/7/8 (32 and 64-bit)
Мова інтерфейсу: Multilanguage/Російська
Ліки: Не потрібно
Розмір: 34.54 MB

Скачати Dropbox 2.3.19 Experimental (2013/ML/RUS):

Скачати Dropbox 2.3.19 Experimental (2013/ML/RUS) скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.