UAstream.Net » Програми » QIP 2012 4.0 Build 9295 RePack & Portable
QIP 2012 4.0 Build 9295 RePack & Portable

QIP 2012 є прямим наступником QIP Infium і QIP 2010. QIP 2012 поєднує в собі швидкість роботи QIP 2010 і функціонал QIP Infium. Сьогодні QIP 2012 підтримує протоколи OSCAR, XMPP (Jabber), Gtalk (Jabber), LiveJournal (Jabber), Mail.Ru Agent, IRC і XIMSS (SIP), Twitter, Facebook. QIP 2012 сумісний з усіма версіями ОС Windows від Windows 2000 і вище.

Основні можливості програми:
Можливість логіна, використовуючи аккаунт соціальної мережі або номер телефону.
В якості логіна для QIP 2012 можна використовувати обліковий запис ВКонтакте, Facebook або Twitter, а також номер мобільного телефону. Використовуйте той же логін для QIP на іншому комп'ютері і ваші налаштування завантажуються з сервера qip.ru.
Безкоштовні голосові і відеодзвінки
У QIP 2012 серйозно покращено якість голосових і відеодзвінків. Тепер ділитися емоціями і спілкуватися без обмежень з друзями та близькими стало ще комфортніше. Крім того, можна здійснювати дзвінки на стаціонарні і мобільні телефони за дуже вигідними тарифами.
Вбудована перевірка орфографії
Боїтеся поспіхом відправити повідомлення з прикрою помилкою? Увімкніть вбудовану перевірку орфографії в налаштуваннях повідомлень! За замовчуванням доступні словники для української, російської та англійської мов, але Ви можете додати свої.
Повноцінна підтримка Вконтакте, Facebook і Twitter
Ви можете читати стрічки новин ВКонтакте, Facebook і Twitter прямо у вікні повідомлень. Підтримка сервісів максимальна: дивіться відео і фотографії, коментуйте і рекомендуйте повідомлення друзів, пишіть свої повідомлення та відправляйте фото.
Поліпшені вкладки діалогів
Більше не потрібно закривати вкладки зі старими діалогами. Всі діалоги відсортовані по часу, і старі діалоги просто переміщаються вниз списку діалогів. Вкладки з важливими діалогами можна закріпити і вони завжди будуть під рукою. Якщо ви звикли до звичайних вкладок, то їх можна включити в налаштуваннях.
Поліпшені спливаючі повідомлення
Тепер ви можете бачити аватарку співрозмовника на спливаючому повідомленні. Ваш співрозмовник надто балакучий? Кілька повідомлень підряд склеюються в один і відзначаються спеціальним значком, займаючи мінімальне місце на екрані.

Особливості версії:
Тип: установка | розпакування.
Мови: російська | англійська | українська.
Вирізано :інші мовні пакети, реклама.

Ключі командного рядка:
Тиха установка російської версії: /S /I
Тиха установка англійської версії: /S /P
Також можливий вибір каталогу для установки:Після всіх ключів необхідно додати /D= Приклад: файл_установки.ехе /S /I /D=C:\ Program

Інформація про програму:
Версія програми: 4.0 Build 9295
Офіційний сайт: QIP 2012
Мова інтерфейсу: Російська, англійська, українська
Лікування: Не потрібно
Розмір: 10Мб

Скачати QIP 2012 4.0 Build 9295 RePack & Portable:

Скачати QIP 2012 4.0 Build 9295 RePack & Portable скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.