UAstream.Net » Програми » Teleport Pro 1.69
Teleport Pro 1.69

Teleport - багатоцільовий, високошвидкісний інструмент для отримання даних з Інтернету. Ви можете запустити до десяти потоків одночасно отримати доступ до закритих паролями сайтів, фільтрувати файли за типом та розміром, шукати за ключовими словами і багато іншого. Сама багатофункціональна програма із закачування файлів, Teleport легко справляється з нинішніми складними веб-сайтами. Здатний читати HTML 4.0, CSS 2.0, і DHTML, Teleport єдина програма, яка знаходить всі файли на всіх сайтах. При наявності пошуку по карті сайту автоматичному dial-up з'єднання, підтримкою Java applet, різної глибини пошуку, розкладі проектів і здібності перенаправлення на іншу посилання, Teleport - кращий з того, що є.

Teleport Pro is an all-purpose high-speed tool for getting data from the Internet. Launch up to ten simultaneous retrieval threads, access password-protected sites, filter files by size and type, search for keywords, and much more. The most fully-featured and robust webspider available, Teleport Pro handles today's more complex websites flawlessly. Capable of reading HTML 4.0, CSS 2.0, і DHTML, Teleport is the only webspider that really finds all of the files on all of the sites. And with server-side image map exploration, automatic dial-up connecting, Java applet support, variable exploration depths, project scheduling, and relinking abilities, Teleport Pro is quite simply the best there is.

Можливості:
• Завантажити всі частини сайту на ваш комп'ютер, що дасть вам можливість проводити пошук по сайту набагато швидше і оффлайн.
• Створити точний дублікат або дзеркало сайту, з повною відповідністю структури підкаталогів і всіх потрібних файлів.
• Знайти на сайті файли певного типу і розміру.
• Завантажити список файлів з названими адресами.
• Дослідити кожен сайт, на який є посилання з центрального сайту.
• Провести пошук на сайті за ключовими словами.
• Зробити список всіх сторінок і файлів на сайті.

Більше не треба чекати, поки повільні сторінки завантажуються. Більше не треба натискати на посилання годинами, тільки щоб в кінцевому підсумку виявити сміття.

Changelog:
Added automatic UTF-16 conversion for link-containing files
bug Fixed some inline styles not rewritten correctly
bug Fixed, CSS imports could be skipped in some cases

Рік випуску: 2013
ОС: Windows XP / Vista / 7 / 8
Мова інтерфейсу: Англійська
Ліки: Keygen-RED
Розмір: 1,1 Мб

Download/Скачати Teleport Pro 1.69

Скачати Teleport Pro 1.69 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.