UAstream.Net » Програми » Anvi Smart Defender 1.9.1
Anvi Smart Defender 1.9.1


Anvi Smart Defender - безкоштовний антивірус, що забезпечує розумну і потужний захист від шкідливого ПЗ такого, як віруси, трояни, шпигунські програми, боти і т.п. Містить функції для оптимізації системи, для прискорення роботи ПК і надає функції Cloud Scan для більш ефективного захисту ПК.
Особливості Anvi Smart Defender:
Виявляє і блокує новітні і найбільш небезпечні атаки. Інтеграція декількох "охоронців": Privacy Guard , Startup Guard, Process Guard, Behavior Guard, File Guard, які працюють у режимі реального часу.
Швидке сканування. Smart-движок сканує і розпізнає шкідливі програми швидким, легким та ефективним способом. Працює у фоні і не заважає вашій роботі за комп'ютером.
Використання хмарних технологій Cloud Scan комп'ютера дає більш високий рівень захисту. Перетягніть підозрілий файл у вікно програми, і ви отримаєте звіт режиму Cloud Scan і виявите, загрожує файл вашої безпеки.
Оптимізація системи для прискорення роботи комп'ютера з кількох аспектах: оптимізація системи, ремонт реєстру, очищення конфіденційних даних, очищення пам'яті, а також дефрагментація диска.
Сумісний з усіма антивірусами.

Офф сайт: www.anvisoft.com/smart-defender.html
Рік випуску/оновлення: 23.07.2013
Про/З: Windows 7, Vista, XP
Мова інтерфейсу: Англійська, В'єтнамський, Іспанська, Італійська, Китайська, Німецька, Португальська, Французька
Ліки: Безкоштовно
Розмір: 25.85 Mb
Інформація для відновлення:5%



Скачати Anvi Smart Defender 1.9.1 скачать безкоштовно
Завантажити | Download | Скачати

Безкоштовно з Letitbit.net

 

Увага! У вас немає прав для перегляду прихованого тексту.
Друк
Увага! На порталі Uastream.Net не розміщено жодного файлу, наш сайт, це всього лише набір новин і посилань відвідувачів з інших відкритих джерел інтернету. Після завантаження файлів з інших серверів за посиланнями, Ви погоджуєтесь на видалення файлів відразу після ознайомлення. Копіюючи і зберігаючи файли Ви приймаєте на себе всю відповідальність, згідно чинному законодавству. Всі авторські права файлів зберігаються за правовласником.
alert Інформаційне повідомлення
Відвідувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.